Патерь нет (С) ...денег нет, но вы держитесь (С) ...Кабмін виділив майже 72 мільйони на розсилку поштою 900 тисяч повісток до кінця року https://www.pravda.com.ua/news/2024/09/24/7476505/...сцуко, за какое же лошье держит эта власть народ...
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Патерь нет (С) ...денег нет, но вы держитесь (С) ...Кабмін виділив майже 72 мільйони на розсилку поштою 900 тисяч повісток до кінця року https://www.pravda.com.ua/news/2024/09/24/7476505/...сцуко, за какое же лошье держит эта власть народ...
![]()
Хотят сделать большую ротацию на длительный (1,5-2 месяца дома 4 месяца на войне) период. Скорее всего не удастся. Разве шо перекрывать кварталы (как фашисты в Польше в годы второй мировой) и хапать всех и ходить по квартирам и дачам (знаю много там зашухерилось) без протокола выносить окна и двери. Набрать лям/900к/800к уже будет очень сложно. НО ПРИ ЖЕЛАНИИ МОЖНО!
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
А тепер слухайте уважно.
Це вже не мої інсайди, а публічна заява Народного депутата в Телемарафоні, що банківська галузь дійсно шантажувала Мінфін та НБУ, погрожуючи, що якщо в податковому законопроекті буде податок на їх прибуток у 50%, то вони будуть саботувати купівлю ОВДП на більш ніж 200 млрд. грн.
Звісно що Мінфін сказати про це відкрито не міг, тому Сергій Марченко «загорнув» скасування цього податку в усні вимоги МВФ. Не письмові, а саме усні.
Саме по цій причині, по причині шантажу, в первинному варіанті податкового законопроекту, ідея про податок на прибуток банків у 50%, була скасована. І саме це стало причиною провалу його голосування в залі.
В другій версії законопроекту, завдяки тиску Нардепів, ця норма з’явилась та була проголосована в першому читанні.
Але мої джерела в Парламенті інформують, що банківська галузь не втрачає надії скасувати цю норму до другого читання, а керівництво НБУ, особисто, спілкується з Народними депутатами намагаючись знайти «порозуміння» та прибрати податок для банків.
Правда цікава історія? (с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Всё, расходимся, всё ясно, у наркоманов свои планы...Україна через суд вимагає демонтувати Кримський міст, — АР
Вимога стала відомою на відкритих у Гаазі слуханнях за позовом проти Росії.
Ещё ... новости
http://flibusta.is/node/681117
О, сколько планов чудных, приносит нам поездка вдруг..))
легким движением руки план победы превращается в план выживания..
"Это не столько победа, сколько план выживания - господин Зеленский стал реалистом.
Сколько может уступить Путин, неизвестно, но ясно одно: Украина должна продолжать борьбу. В противном случае Запад тоже окажется в проигрыше..", - пишет Times.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Мы будем воевать до тех пор, пока не освободим все наши территории. Долгой войны боятся только люди с советским воспитанием. Чем быстрее мы поймем, что будем воевать постоянно, тем сильнее мы станем, - представитель МИКРОФОННОГО фронта Петров.
https://t.me/c/1242446516/80328
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
наверное на сегодня это самый реальный план - план выживания..
ну а поскольку "каждый из нас - президент", (думаю все ж помнят эту аксиому)
то и каждый из нас должен готовить свой план,
план на будущее - план существования..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
рашке пох на мирний план:
"Ви знаєте, що будь-яка війна, вона так чи інакше завершується миром. Але для нас абсолютно безальтернативним є досягнення наших поставлених цілей. Як тільки ці цілі будуть досягнуті тим чи іншим шляхом, "спеціальну військову операцію" (так на рашкє так називають війну проти українського народу – ред.) буде завершено", – сказав Піськов.
блёёё....та шо ж за день такой...не пускайте его назад вместе со свитой...нехай там остаётся...у него уже бред началсяУ рф є бажання окупувати Суми. Це і була причина Курської операції, – Зеленський
▪️План Перемоги не про переговори з рф. Він не передбачає жодних поступок рф. Його ядро включає конкретні цифри та суми військової допомоги для України.
▪️План складається з 5 пунктів і спрямований на те, щоб змусити Кремль припинити війну.
▪️Президент не вірить, що путін зараз готовий до справжніх переговорів.
▪️росіяни фотографували наші ядерні об'єкти, бо готують удари по них.![]()
Смит на пару с алексмк82 я вижу тут денно-нощно работают, слились в экстазе явного злорадства, страха, соплей и нытья. Вы триколоры уже приготовили или ещё с выборов януковича лежат-дожидаются своего часа?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks