| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Идиш, скорее.
Бабулечки - дедулечки многих моих одноклассников знали идиш.
та не, если задача была просто место освободить, то оно конечно да. Но просто для примера. Можно сказать аналогичные домишки https://www.google.com.ua/maps/@48.4...oASAFQAw%3D%3D
и как стало
че-то я не понял
а чего это у нас отдельные ВЧ сами закупки делают??
как же это з***ло если честноПрацівники ДБР повідомили про підозру командиру військової частини Дніпропетровської області та керівнику приватного підприємства у справі про закупівлю неякісного одягу для військових на 200 млн грн. Військова частина уклала контракт із приватною компанією без проведення тендеру, а передоплата склала 30%. Як показала експертиза, частина поставленого одягу була низької якості та не відповідала стандартам, що наражало військових на небезпеку. Незважаючи на це, було здійснено повну оплату, що призвело до збитків на суму близько 150 млн грн.
всю жизнь честно работаешь что б потом твои налоги вот так вот киздили![]()
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Вероятно. Знаю что в 144 школе иврит учат начиная с садика. Может еще где-то учат. Сейчас учить иврит разумнее, наверное. Особенно если планируешь уехать.
Раньше часто была в одной локации, как-то слышала идиш. Это точно был он - как правильно тут писали, он похож на немецкий. Но нежнее, мелодичней. Родители с детьми общались. Значит кто-то еще знает.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks