| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...вот да, тоже интересно...тем более уже заявили что Усик и его тренер были в интересном состоянии, на что Усик объяснил что 14 часов не спал и устал...и тренер тоже?Виникає здорове питання, що віз усик або що він зробив, що це заставило президента воюючої країни все кинути і вирішувати питання звільнення усика з під варти?
Востаннє редагував SofiElena: 18.09.2024 о 11:08
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
С кабами это вопрос времени, уже всё понятно, не будет договрняка с заморозкой, левобережной Украины не будет существовать. Тут надо смотреть правде в глаза, война уже проиграна , благодаря личным амбициям Зеленского и его команды на костях украинского народа.
кошмарить, а накуя ж еще, в мое село, де я бываю часто, прилетело аж вапще ни во шо, на радость доброжелателям, это знаю точно...но пол села перелякалось и выежжают, кто там укрылся...а так тихо было, много переселенцев/деток зажило, приобрели чтото, отстроили,опять людям нервы... не цитируй плиз
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
...наркоманы на городи (С)Зеленський до останнього чекає та сподівається на запрошення до НАТО від Байдена перед завершенням його каденції, — Le Monde (https://www.lemonde.fr/en/opinion/ar...726467_23.html)
Видання зазначає, що це є частиною його «плану перемоги», який він представить у Вашингтоні.
Однак, вірогідність цього дуже низька, бо Байден боїться, що почнеться Третя світова війна.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks