| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Аа, а я подумал что про новость "новых беженцев не принимать, существующих выдавливать назад в нэзалэжну"
ЗЫ: хорошо что индусов/сирийцев/всяких иных муслимов любят (и белорусов тоже), а украинцев нах. Вот чувствуется любовь братушек-ляхов к украинцам. Она (любовь) с веками только крепнет
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
У Дніпрі скасували розважальні заходи у парках до Дня міста
...тюплядь, всю неделю готовились...нет слов...
Президент ответил на Китайско Бразильские предложения. Умыл так умыл. Все правильно.
якщо продовження приймуть на невизачений термін, то тільки тоді ми зможемо отримати 50 млрд ніби то узгодженого кредитуЕК сегодня утром представит послам ЕС варианты продления срока действия санкций до 36 месяцев или продления их на неопределенный срок
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Как кто? А женщины что руки из жопы? Вон 300 водителей автобусов нехватка, бесплатное обучение и получение прав с категорией...ЗП приличная...крути баранку , бабло собирай, шото сломалось, есть механики...а в совецкие времена на сталелитейных и коксохимах женщины тоже наравне с мужчинами у доменных печей и прокатных станах стояли, тем более сейчас технологии пошли вперед, процессы облегчились...та женщины горы свернуть могут, главное тут банк спермы основательно пополнить.
Янь, Сміт ні до чого
я е пишу що пропала сіль, чи не буде світла, чи ще щось що бачу
нажаль ми вже десь біля фіналу, тому я пишу, чи копипастю лише системні новини, складання яких дає бачення завтрішнього дня, до якого треба бути готовим - нажаль попереду сплошне нажаль
телемарафон зробив одну, найбільш шкідливу штуку, надав надію на перемогу Росії, на те що ми в травні будемо пити кофе в ялті, а наш прапор буде майорити над труною пуйла, і дуже багато людей в це хотять вірити і вірять, а тепер влада стала заручником того що в суспільство треба кидати потужні перемоги, але ж вони там не дурні і все розуміють. а привести 50+% тих що "на Митіщі" до думки про перемовини (які фіксують сьогодення, потребують компроміси і таке інше) можна лише через стрес і біль - ми десь в цій точці
дуже погано, що світ не такий яким ми його бажали бачити (чи як нам розповідали партнери чи їх адепти), але є те що є, є імперії, є інтереси, є бабло - а демократія лише простирадло для прикриття первобутнього ікапіталізму і імперіалізму.
Тому нам треба усвідомлювати наслідки всього цього і як казав наш геній -нам (треба) своє робити(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Международная политика она времена непредсказуемая когда наступают непростые времена.
Пока мужчин призывного возраста из Украины не просят покинуть страны ЕС и вернуться на Родину, но нет гарантий что так будет всегда, особенно, если президентом станет ....Камала. Война при Харрис - президенте продолжится на годы.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks