| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Діарейне,заткни свою довбану тупорилу пельку. Якщо ти лайном рашистським все життя була і ним лишилася,то твої проблеми. І від того,що ти нормальних людей обзиваєш рашистами,ти лайном бути не перестанеш.
І так, потрох твій гроші на Мальдіви не витрачає. Він їх там ховає і зберігає.
Мені легше, коли не перевірають.
Були окуповані частини Донецької та Луганської областей.
Навіть Донецьк не одразу.
Бо один з форумчан там воював. Та навіть іноді дзвонив.
Інший під Донецьком оборону тримав з побратимами.
І теж регулярно на зв'язку був.
Ще деякі туди регулярно їздили під обстрілами. Засранці такі.
Тому не треба перебільшувати. Не добре це.
1960-й, не хочу хер_чо)
Хочу ото що ти готував на бір-мобі страшне коли тому.
Як воно називалось?
Шось томатне з м'ясом та кукурудзяне до нього.
Його хочу![]()
Востаннє редагував Янь: 26.08.2024 о 00:48
І де Ви з Вашими " хер-чо") взялися!
Так Берегівського боб гуляшу захотілося....
Та ще б під рюмашку їхньої душевної настоянки...мммм.
Не одразу - це як? Не 6, а 7 квітня?Ну, нехай так. Але навіть в цьому випадку він був окупований ДО президентських виборів, а не після, і 05.12.2014 року було вже вісім(!!!) місяців(!!!) окупації, а не "сдалі 05.12.2014"(с).
Тобто тобі МОЖНА завалювати лайном ПОРЯДНИХ людей та їх родини, брехати про них, а іншим ні?Тобі можна БЕЗ доказів звинувачувати нас, порохоботів, в тому, що ми начебто отримуємо гроші за свої дописи, а тебе не можна звинуватити в тому ж? Тобі можна БЕЗ доказів називати наших військових, які рік-два і більше провели на "нулі", "псевдовояками", а про твоїх родічів та знайомих і слова кривого сказати неможна?
А чи не ох...ла ти, рашистка? Так, ти РАШИСТКА! Бо патріотка УКРАЇНИ ніколи не буде ображати українськіх військових та українських волонтерів, прихильниками якої б партії чи політика вони не були б! Патріотка УКРАЇНИ завжди ПОДЯКУЄ Пороху за те, що він витрачає мільярди гривень на допомогу армії, навіть якщо вона (патріотка) ненавидить його як політика. Ти патріотка НЕ України.
І ти ніколи не була і не будеш нормальною людиною! Бо НОРМАЛЬНІ люди ніколи не опустяться до образ та оббріхування родини опонента, яку вони навіть не бачили ніколи.
І повторюю в ...дцятий раз: доки ти будеш відкривати свою помийну яму в бік моєї родини та родин інших дописувачів, а також в бік наших військових та волонтерів, я БУДУ писати про тебе та все твоє оточення все, що захочу! Чим брудніше буде твоє лайно в бік вище названих людей - тим смердючіше лайно будеш отримувати у відповідь. Кесарю - кесарево!
Сама бачила? І докази надати можеш? Чи знову по собі судиш?потрох твій гроші на Мальдіви не витрачає. Він їх там ховає і зберігає.
Р.S. Твій - це ти про свого клоуна казати можеш. Ані Порох, ані жоден інший політик не був, не є і ніколи не буде моїм. Бо в мене НЕМАЄ ідолів. На відміну від тебе. Тому дрочи сама.
Востаннє редагував Дейнерис: 26.08.2024 о 01:36
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Предупреждают о пусках шахедов и возможной баллистике..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
два черных дыма, похоже на прилеты
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Я сука с трех не сплю(((
Трясусь как лист
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
вы совсем саданулись жрачку тут постить особенно сейчас???
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks