| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Немає сенсу пояснювати - там в голові самий земарафон. Знищення рейтинга Порошенка почав Бєня ще в далекому 15-му році. І продовжує його найкращий учень - членограй. І наративи за ці 9 років не змінился: саме ПОРОХ віддав Крим-Донецьк-Луганськ. І похрін, що їх окупували ще ДО виборів і навіть, прости Господи, вибори там провели, а за перші два місяці президенства Порошенка наша армія ЗВІЛЬНИЛА 2/3 окупованого Донбасу. Начхати на ці деталі, бидлу сказали "Порох!" - бидло це повторює, як стара платівка, вже 10 років.А ще Порох власноруч підірвав всі склади, власноруч створював котли на Донбасі, власноруч знищив армію (це вони стандарти НАТО знищенням вважають), власноруч віддав країну ху.йлу, підписавши "Мінські угоди", власноруч... власноруч... власноруч... Та багато всього власноруч. Після того, як вбив власного брата. А ще він збагатився у стопіццот разів (але при цьому чомусь вилетів зі списку "Форбс"). Ой, та багато там рашистського лайна в бОшках. Не намагайтеся щось пояснити птахофермам - немає в них інструменту для розуміння.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ну вот по поводу дележа кресел слышал обвинения в сторону Тягнибока (министр обороны это была квота "Свободы", а их назначенец оказался та еще тряпка), в сторону Кличка (потребовал распределить все вплоть до районов), в сторону Турчинова (не сумел организовать процесс) но таки Порошенко в этом процессе мимо.
"Я впевнений, що там ми захищаємо всю Україну: здамо "Донецьк", ворог буде в Борисполі, або в Гостомелі, чи у Львові", - сказав Порошенко під час зустрічі з військовослужбовцями, які захищають аеропорт. 05.12.2014
У сектантів петьмана напрочуд коротка пам'ять.
Востаннє редагував Nills: 25.08.2024 о 18:45
Ну що паролі від аськи вже всі згадали?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ее похоронили с концами
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Аська хуяська официально закрыта как проект.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
+100000
если бы голосовали Донецкая и Луганская область а также Крым, Порошенко бы получил толстоевский xуй за щёку, а не президенство. а так - отсекли 10 миллионов голосов и,хоба, воровитій кондитер-припіздент.
чем WeChat не подходит?
полтора миллиарда китайцев не могут ошибаться.
и там прекрасный функционал, даже кошелек можно подключить.
Алкаш с бодуна после праздников сумуэ за крысчанами и «народом донбасса» которые всю жизнь надрачювали на рашку и делали нам проросийский парламент. При таком количестве проросийского лохтората невозможно вступить в нату и ес и можно дальше наслаждаться хрустом французской булки и торговать дешевым
шмурдяком с «братским» народом.
Востаннє редагував ohdesu: 25.08.2024 о 14:43
![]()
"- Хто всрався?
- Невістка.
- Так її ж вдома немає...
- Так оно ж сукня її висить!.."(с)
А ми ЗДАЛИ Донецьк???Тобто до 05.12.2014 він був під контролем України, а потім ми його здали???
Нагадайте, коли саме, бо в мене, мабуть, склероз.
Ще одне з промитим мозком.
Рашист за рашистів. Все логічно.
Нащо?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks