Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 501 з 622 ПершаПерша ... 401451491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511551601 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 12430, показано з 10 001 по 10 020.

Тема: Трамп

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 023

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Чому хибний?
    шлях майбутнєго
    але поки не вирішено питанння економного зберігання - передчасний
    Це нагадує відомий анекдот, як пацієнти плигають в сухий басейн, а на запитання - чому? - кажуть: доктор сказав, якщо добре навчимось плавати, то наллють води.

Рівнятись по відстаючих, по третьому світу - такий собі прогрес.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 441

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Це нагадує відомий анекдот, як пацієнти плигають в сухий басейн, а на запитання - чому? - кажуть: доктор сказав, якщо добре навчимось плавати, то наллють води.

ну зелений перехід задумувався як справа планетарного масштабу, тому результат буде по останньому учасниуц
    без спільних зусиль та ріних умов буде виходити я виходить зараз
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 027

Типово

в США це питання ганебне, як підкреслювати уолір шкіри)))
    дитина повинна сама визначитися))
    Ну то вже дело личное.
    Хай определяется как хочет когда сможет.
    Но при рождении таки або мальчик, або "а кто?"
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 441

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис

забув додати
    гіперлуп перспективний проект? чи паливо з водню? так і сонячна енергія
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 648

Типово

Наші ЗМІ з Кеннеді зробили клоуна як трамп, тільки більш уонспіролого та плоскоземельника, на жаль
    не тупий дядько
    Так они перепечатывают наши СМИ )
    Мне запомнилась компания цькування Кеннеди после того как он высказался против обязательного прививания от Ковида.
    Без подписи

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 441

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Так они перепечатывают наши СМИ )
    Мне запомнилась компания цькування Кеннеди после того как он высказался против обязательного прививания от Ковида.
    у вас також?
    ну тоді цк ек дивно))

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 754

Типово

Цитата Допис від Yasha Переглянути допис
    Зачем тогда спрашивать?
    Быть против Трампа - не значит быть за демократов. Поэтому и спросил.
    Программа Харрис более популистская, чем у Трампа. И мир в Украине в 2025 году не настанет, если на выборах выиграет Камилла.
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Дописів
    22 012

Типово

Крот, неосилив))
    Скажу так тобі. на прикладі Бойнга в 1 дол вартості високотехнологічного продукту сидить 85 центів субпідрядників (американських), а це податки. заробіні плати, логістика і інші послуги
    тому якщо виробничі потужності перейдуть до СШП, то це дасть і нові робочі місця і все інше, до речі у них є закон про локалізацію, не менше 70% комплектуючих з США, а нам через "союзників" заборонили приймати закон про "купуй українське" (я не про кешбек)
    Ти ще "петріот" японської збірки забув згадати для дуже вдалого прикладу)),
    але все одно, якщо коротенько, наприклад буде на ринку не Boeing, а Boieng.

Я хоч і не відтіль, але начебто за трампів зараз переважно ті, хто хоче працювати байкерами (це стосовно працевлаштування - безробіттю кінець)
    Востаннє редагував KpoT: 23.08.2024 о 15:17

Дописів
    22 012

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Быть против Трампа - не значит быть за демократов. Поэтому и спросил.
    Программа Харрис более популистская, чем у Трампа. И мир в Украине в 2025 году не настанет, если на выборах выиграет Камилла.
    у Вас появится возможность высказаться кратко "а я же говорил, я предупреждал"

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 023

Типово

ну зелений перехід задумувався як справа планетарного масштабу, тому результат буде по останньому учасниуц
    без спільних зусиль та ріних умов буде виходити я виходить зараз
    Ви згадували освоєння ресурсів Місяця. Теж потрібно буде почекати, поки всі країни прилетять?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 754

Типово

Чому хибний?
    шлях майбутнєго
    але поки не вирішено питанння економного зберігання - передчасний

ну і друге питання економика - якщо є більш дешеві джерела, то напаркуапа

ну і саме вонюче питання закриття свого зеленого світу пільгами, квотами, заборонами і іншими протекціоністкими речами - це до питання про непрацюючу наддержавну систему управління світом, в глобальному сенсі "зелений перехід" при таких початкових умовах не спрацює
    Благодаря новым технологиям зеленая энергетика стремительно подешевела за последние 10 лет и она стала во многих странах в приоритете чисто по экономическим причинам. 1квт-час зеленой энергетики стал дешевле 1 квт-часа на тепловых электростанциях и это без учета дотаций от государства.
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Благодаря новым технологиям зеленая энергетика стремительно подешевела за последние 10 лет и она стала во многих странах в приоритете чисто по экономическим причинам. 1квт-час зеленой энергетики стал дешевле 1 квт-часа на тепловых электростанциях и это без учета дотаций от государства.
    Проблема зеленой энергетики: если солнце в зените, то ее цена просто шаровая, а вот через 12 часов Вы ее и по 1000 долларов за. кВт*час не купите, если нет систем накопления. А они почему то совсем не дешевые. С ветром кстати все еще хуже, солнце хоть прогнозируемо.

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    солнце хоть прогнозируемо.
    В нашем городе такое нерентабельно )))))

Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Типово

Проблема зеленой энергетики: если солнце в зените, то ее цена просто шаровая, а вот через 12 часов Вы ее и по 1000 долларов за. кВт*час не купите, если нет систем накопления. А они почему то совсем не дешевые. С ветром кстати все еще хуже, солнце хоть прогнозируемо.
    Минестерство простых объяснений
    И к слову, системы накопления на марше. 10кВт батарейка уже дешевле 2тыс.
    Развиваются и другие технологии накопления, вроде гидронакопителей.

Нет глобальных проблем у зелёной энергетики. По крайней мере их не больше чем у лобой свежей технологии.

Нужны ли маневровые мощности - нужны, но не настолько как это рисуется в сектах свидетелей ископаесого топлива.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 754

Типово

Германия. Доля зеленой энергетики почти 60%. Тучи наверное мешают, но есть ветряки....60% говорит о многом - есть будущее у зеленой энергетики. Вон Китай 1000 Гвт установленной мощности имеет на солнце и ветре ....Для примера....Мощность запорожской АЭС 6 Гвт (крупнейшая в Европе).
    Востаннє редагував Душ: 23.08.2024 о 19:56

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 754

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    у Вас появится возможность высказаться кратко "а я же говорил, я предупреждал"
    Мне больше нравится другой вариант: " Я верил в Трампа и он победил, а значит есть высокие шансы на мир в 2025г".

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Минестерство простых объяснений
    И к слову, системы накопления на марше. 10кВт батарейка уже дешевле 2тыс.
    Развиваются и другие технологии накопления, вроде гидронакопителей.
    Нет глобальных проблем у зелёной энергетики. По крайней мере их не больше чем у лобой свежей технологии.
    Нужны ли маневровые мощности - нужны, но не настолько как это рисуется в сектах свидетелей ископаесого топлива.
    10 кВт*ч это интересно для частного потребителя, но практически ничего для бизнеса, а ГАЭС это уже практически классика вот только расцвет ее связан с ядеркой.
    Глобальных проблем у "зеленки" нет, более того, их в перспективе меньше, чем у других видов энергетики, даже у той-же термоядерной, на которую молятся. Но наверное здесь прав Глобус - "зеленка" это планетарная перспектива, ибо к примеру есть территории где солнца более чем дохрена, под с/х использовать невозможно или весьма нерационально, индустриальные перспективы ограничены.

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

Мне больше нравится другой вариант: " Я верил в Трампа и он победил, а значит есть высокие шансы на мир в 2025г".
    А Вам, собственно, какое дело
    доживая жизнь в Зажопинске?

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 990

Типово

ой

Сторінка 501 з 622 ПершаПерша ... 401451491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511551601 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті