Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 478 з 622 ПершаПерша ... 378428468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488528578 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 12430, показано з 9 541 по 9 560.

Тема: Трамп

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Не рекламирую, мне много чего не нравится в Любарском, но к разговору -"кто такой Ди Венс?"
    так кто больше не нравится - Любарский или Ди Вейс?
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    так кто больше не нравится - Любарский или Ди Вейс?
    а чого ди вайс повинен неподобатися?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    а чого ди вайс повинен неподобатися?
    ну не знаю, там в контексте было - "Тот сенатор как хамелеон меняет свои мнения",
    потому и спрашиваю
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 352

Типово

Да и х.. с ними

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Да и х.. с ними
    подумав Вейс, почитавши дніпровський форум))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 352

Типово

Так точно.

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Не плутаю і не заперечую, але обмежений - то про інше.
    Вражений, що шанований форумчанин покинув більш звичний розділ, відвідав "загальні" і навіть залишив свій коментар - і для кого? - для мну!
    А поскільки таки "обмежений"(с), то ніфіга не зрозумів і не можу відповісти. Аж невдобно, звиняйте.
    Сарказм мил, я даже ставлю ему лайк. Удачно вроде.
    Но это все не заменяет, изначально написанное выше - про попытки выдать медали интелектульности группе (и себе, ка же без этого ) - херота.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 023

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Сарказм мил, я даже ставлю ему лайк. Удачно вроде.
    Но это все не заменяет, изначально написанное выше - про попытки выдать медали интелектульности группе (и себе, ка же без этого ) - херота.
    Помиляєтесь, собі не видаю.
    Взагалі, про інтелектуальність почалось з дописів Subolg'а. Я б назвав це інакше - наявність здорового глузду чи відсутність.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Помиляєтесь, собі не видаю.
    Взагалі, про інтелектуальність почалось з дописів Subolg'а. Я б назвав це інакше - наявність здорового глузду чи відсутність.
    я писав про псевдоінтелектуальність, про шиамп про ідіотів всіх хто проти байдена, та глобальної повістки разом з зеленим перехідом

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 754

Типово

"Кандидат в президенты США Дональд Трамп обвинил администрацию своего конкурента Джо Байдена в том, что она якобы несет ответственность за начало полномасштабной российской агрессии против Украины. https://www.rbc.ua/ukr/news/tramp-zv...721361746.html

Несет ответственность? Но каким образом? Да никаким...
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

В канале Днепр областной сменили термины.
    Теперь не "адепты-трамписты" а "сторонники президента Трампа"

Смешно

Дописів
    22 012

Типово

Глобус, бачив вище "... не заради байденів ..."?

До чого твоє " ... а в чому Трамп не правий ... Китай, Півн. Корея ", коли нас повинно турбувати за яким пунктом (та за яким об'ємом) у розкладу дня майбутнього Президента США буде Україна.

Мир у Європі за рахунок України?

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    В понимании Трампа санкции это «тарифы», т.е. очень высокие пошлины на ввозимый товар, которые он обещает еще выше задрать, дабы сбалансировать торговый баланс в пользу США и девальвировать доллар для своих эспортеров, сделав долар дешевле.

Мало того, виною начала войны россии против Украины он назвал рост цен на нефть, котороя по его мнению и стала причиной войны. Прямая его речь « за 40$* и ниже войны не развяжешь и не продолжишь, за 100$ - ее не остановишь! Снижаем цены на нефть, останавливаем войны! »*

По поводу же Тайваня и Китая, Трамп предложил Тайваню платить США за свою защиту достойную цену, а Китай лишить доходов, задрав пошлины и до нуля сократив импорт из этой страны.

Нет денег у Китая- нет войны! Точь в точь как для росии. Это же коснулось в его речи и Индии и Ирана.
    Ще по цієї тезі КНР та КР не висловились? (риторичне запитання)

Нічого що КНР був/(чи ще є) одним з найкрупніших інвесторів США? (вже якось давав посилання на табличку з мінфіна США, звиняй, зараз швидко ненадам через такі інтернети, та е/е)

Пт, 19 липня 2024 р
    https://finance.yahoo.com/news/chine...000859840.html
    ...
    Згідно з останніми даними Міністерства фінансів США, оприлюдненими в четвер, фонди в азіатській країні розвантажили довгострокові цінні папери на загальну суму 42,6 мільярда доларів, які складаються з казначейських, агентських, корпоративних та інших облігацій, а також акцій. Обсяг продажів за перші п'ять місяців цього року склав 79,7 мільярда доларів, що є рекордним показником за січень-травень.

Китайські інвестори могли продати американські цінні папери для зниження ризику через невизначеність навколо президентських виборів у США, сказав Біллі Леунг, інвестиційний стратег Global X Management Co. у Сіднеї. Існує також «можливий політичний вплив на зменшення запасів доларів США», сказав він.

Більше половини продажів припадало на казначейські зобов’язання, за якими йдуть агентські боргові зобов’язання та акції. Дохідність 10-річних казначейських облігацій 25 квітня піднялася до найвищого рівня з листопада.

Китай є одним із найбільших іноземних власників казначейських зобов’язань, і за його потоками уважно стежать як інвестори облігацій, так і геополітичні стратеги. Зростання китайсько-американської напруженості часто підживлювало припущення про те, що Пекін може перевести свої валютні резерви з активів США — крок, який, ймовірно, збільшить тиск на прибутковість.

«Китайські інвестори мають вагомі причини диверсифікувати активи в США, враховуючи завищений долар США, дорогу оцінку американських акцій порівняно з китайськими акціями та підвищену потребу в ліквідності через зменшення боргу», — сказав Вей Лян Чанг, макростратег DBS Bank Ltd. «Тенденція відчуження інвестицій може тривати на основі економічних основ, а також політичної невизначеності щодо виборів у США».

Дані уряду США мають свої недоліки: цінні папери США, які зберігаються на кастодіальному рахунку в третій країні, не відображаються як китайські.
    ...
    До чого це приведе, КНР скаже колись, відчиняйте товарні кордони для нас, ми будемо прислуховуватися (слухняні) нах оті війни?

до кучі
    Таке собі без конкретизації, але - маніпулювати, так маніпулювати
    Лауреати Нобелівської премії з економіки не підтримують програму Трампа на виборах
    https://24tv.ua/economy/peredviborch...pline-ekonomik

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    В канале Днепр областной сменили термины.
    Теперь не "адепты-трамписты" а "сторонники президента Трампа"

Смешно
    заблаговременно переобуваются..?..))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

суперничество китаю та сша почалось не сьогодні і не вчора, ні навіть при першій каденції трампа
    тому цінні папери для китаю не актив, а зброя (така ж як у саудитів, коли вони запобігали конфіскаціїї кацапських активів в ЄС)
    активи Китай (та і параша) останні років 15 хранять в золоті, скуповуючи його по всьому світу, що дає зростання його в ціні майже втричи за ці роки

про мир у Європі за рахунок України
    на превеликий жаль. наші керманичи не передбачали всих ризиків війни на нашій території і нічого не зробили, щоб війна шла на чужій
    тому так - на нашій, в Європі ніде більше не палає, на жаль чи на щастя

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 352

Типово

Про Европу промелькнуло у него такое-Европа вскормила агрессора пусть и разбирается. За свой счет. А не за счет США. Это насчёт денег.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Про Европу промелькнуло у него такое-Европа вскормила агрессора пусть и разбирается. За свой счет. А не за счет США. Это насчёт денег.
    та вони там зараз лахають з Європи усією республіканською тусою
    з естонського оркестру та одного німецького батальону

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 352

Типово

Думаешь европейцы сцутся?
    Ну там и после 2014 чувствовалось напряжение в отношениях, нам ваш сжижгаз не надо мы тут трубы тянем под морем через горы и вообще мы сами с с усами. Ага как Брексит произошел они сами с усами . Счаз. Ничего так и не поняли.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Думаешь европейцы сцутся?
    це я Кроту, щоб він розумів за чий рахунок Європа буде домогатися миру

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    заблаговременно переобуваются..?..))
    Скоро будут рассказывать какой Трамп хороший.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 352

Типово

На ютюбе, 2 минуты всего-Как Трамп вел переговоры с талибами.
    https://youtu.be/7d0QePg-NHU?si=YNTlGFB7MFLLPGD2

Сторінка 478 з 622 ПершаПерша ... 378428468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488528578 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті