А насчет мобильной связи, так это полная ЖО. И речь не про мобильный интернет. Голосовой нет никак, ни в помещении, ни на улице, ни в прыжке. Вот на крыше, честно скажу, не проверял. И так почти половину дня.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А насчет мобильной связи, так это полная ЖО. И речь не про мобильный интернет. Голосовой нет никак, ни в помещении, ни на улице, ни в прыжке. Вот на крыше, честно скажу, не проверял. И так почти половину дня.
"Фрегат" вже давно потрібно закрити, бо в них проблеми ЗАВЖДИ, незалежно від того, оптика це чи звичайний інтернет. Саме тому я пішла від них до "Київстар" - з ним за 1,5 роки не було жодних проблем. Жодного разу не було, що немає інтернету тому, що немає світла там, де у "Київстар" стоїть обладнання. Я б і далі з ними залишалася, якби вони проводили оптику, або хоча б встановили НОРМАЛЬНІ акумулятори, які тримають зв'язок хоча б 6 годин. Але вони і годину не тримають, тому чекаю на оптику.
+1000
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Поштові голуби.
Стабільний зв'язок, не потребують електрохарчування, невелика кількість білка в скрутних ситуаціях.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
старлинки только у военных или у жырдяев...я до сих пор не пойму почему михо с мешком бабла за спиной до сих пор не свалил с этой страны...за 20к зеленых люди за ручку проводят в брод в нужном месте Тисы, а там главное иметь два загран паспорта (благо закон это не запрещает), в одном тебе ставят клеймо шо ты незаконник, его смело в урну или спалить, а со вторым чистым смело шагаешь в свободную европейсакую жизнь.
не надо закрывать. у меня с ними отличные отношения и качество меня устраивает.
самая отзывчивая поддержка из всех что я пользовалась)
у меня оптика дтс отлично работает без света. сбои бывают редко.
но что-то пытаюсь к ним достучаться, чтоб родственницу подключить - всю неделю звоню как в трубу
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
Ну молодцы же молодцы...всё делается на укрепление патриотизма и усиления любви с этой стране...чем туже затянуть гайки, тем больше желающих будет выстраиватся в очередь за билетом в один конец в известные заведения людолововРада підвищила акцизи на бензин, дизель та автогаз: підняття цін очікується з 1 вересня
Ухвалення закону призведе до подорожчання бензину на АЗС на 1,50 гривен за літр, дизеля на 1,95 гривень, автогазу на 5,8 гривень за літр.![]()
Ви, мабуть. VIP-клієнт.В мене теж все гаразд з ними було, доки там працював Сергій. А як пішов, то все, повна дупа.
Це я так у "Водафон"/"Вегу" телефонувала більше місяця.что-то пытаюсь к ним достучаться, чтоб родственницу подключить - всю неделю звоню как в трубуЩоб вони мені врешті-решт сказала, що в нашому будинку НЕМАЄ оптики від них.
![]()
Ще трохи - і навіть я почну волати про перемовини. І не через відсутність світла, а виключно заради того, щоб ПРОВЕСТИ ВИБОРИ!!! Бо цей б...ядський квартал вже за...бав!
Верховна Рада у першому читанні проголосувала за законопроєкт, який дозволить топ-корупціонерам відкупитись від покарання за хабарі просто сплативши будь-яку суму збитку навіть без викриття співучасників, — нардеп Ярослав Железняк.
А ведь когда то меня зафукали и натупил местный электрик светила на моё предложение что бы жырный скот из ворсовета не воровал бабло и генераторы а построил собственную городскую генерацию...выходит можно, надо просто не воровать, а работатьУ Житомирі відключень немає, ні години. Місто має власну генерацію на базі комунальних підприємств, а саме - велику сонячну електростанцію потужністю 50 мегават на околиці, - каже мер Житомира Сергій Сухомлин![]()
замечательная новость
33 года незалежности не прошли даром, мчатся к логическому завершению; судя по тому, что воруют все как в последний раз.
по итогу ко мне едут сразу 2 вентилятора
кому лишний продать?![]()
Востаннє редагував Glavriba: 18.07.2024 о 12:59
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Зелемрази себе готують закон шоп можно було пыздыть скильке влизэ а потом видкупытысяКомітет Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності на чолі зі «слугою» Сергієм Іонушасом напередодні ввечері розглянув та затвердив до ухвалення в першому читанні законопроєкт №11340 «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України щодо підвищення ефективності укладення угод про визнання винуватості», який дозволяє підозрюваним та обвинуваченим в ТОП-корупції за особливо тяжкі злочини, відшкодувати збитки, заплатити великий штраф і уникнути відповідальності.
Ящитаю шо это всё изза петьмана который наживаеця на вийни расстрелять скотину
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks