Мобильный водафон есть , кыивстрах-нет.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мобильный водафон есть , кыивстрах-нет.
Фигня.
Надо подождать, пока все, имеющие возможность, накупят всяких "хранилищ энергии", и в редкие часы включения электричества будут их дружно заряжать.
... вот это можно будет уже начинать ржать, потому как другого ничего не останется ...
Вчора ввечері світло вимкнули о 22.00 до 24.00. За графіком на сьогоднішній день наступне вимкнення повинно було статися аж о 10.00. Але близько опівночі ЦЕК вирішив змінити графік: тепер вже світла не було до 5.00. Змінити графік тоді, коли ВЖЕ НЕ БУЛО світла, - це просто знущання!Зранку вони ще раз змінили графік - і цей вже явно напідпитку складали:
Це називається ПОМ'ЯКШЕННЯ графіків???3 черга:
з 08:00 до 11:00;
з 11:00 до 14:00;
з 17:00 до 20:00.
з 20:00 до 23:00.Енергоблок вчора запустили чи підірвали нафіг?
В когось ще залишилися сумніви в тому, що все це робиться НАВМИСНО? Щоб схилити нас до перемовин!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
вообще странно, что єто пишу я а не смит))
❗️В Україні очікується зростання цін на молоко, м'ясо та хліб, — заступник (https://agronews.ua/news/v-ukrayini-...dorozhchannya/) голови Всеукраїнської аграрної ради
Якщо дефіцит електроенергії не буде вирішено, ці продукти подорожчають в першу чергу.
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
ну может хоть на пятую, если что останется после раздеребана..
а вообще, такие вот дела, пока Зе-бригада готовит потужный контрнаступ:
Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко зазначив, що ворог знову концентрується на Запорізькій області.
"Дивні рухи відбуваються у росіян. Якщо враховувати тенденцію останнього тижня, то бачимо, що ворог знову концентрується на Запорізькій області.
Причому цього разу можна сказати, що вони стягують війська з різних регіонів, і з Новоазовська та Донецька.
Вони рухаються у бік Запорізької області вже не через Бердянськ або Приморськ.
Найчастіше це напрямок Розівка-Пологи, Токмак. Тобто ближче до лінії фронту"
"Одночасно з цим бачимо, як вони знімають резерви та підрозділи, які розмістили на доукомплектування та підготовку вздовж узбережжя Азовського моря.
Це Маріупольсько-Бердянська агломерація, Приморськ, Кирилівка.
Звідти вони знімають та перекидають резерви на північ Донеччини, де зараз спостерігаються найбільш запеклі бої", - наголосив Андрющенко.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
там по обласи 5 разведдронов
к чему-то годовятся пидоры
з.ы. гучно
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
А сложить 1+1?
Вчера он заявлял такое
Вот врачи на следующий день и пришли с "приличной болезнью", а не со всякими там деменциямиНа вопрос, что может побудить его сняться с выборов, президент США сказал: "Если бы у меня возникли какие-то проблемы со здоровьем, если бы ко мне пришли врачи и сказали, что у вас та или иная проблема".![]()
На блокпостах? Я в кіно бачу когось вдягненого більше, ніж у маєчку, і тягнуся за пляшкою льодяної води.
це все спека...))
В мене ні Водафону, ні Київстару, ні Лайфу немає, коли вимикають світло.Вважаю, що мобільних операторів теж під суд треба віддати, що за 2,5 роки повномасштабної війни вони ні хріна не зробили для забезпечення стабільним зв'язком під час вимкнення світла.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
и просраньіе стамбульские договоренности 22 года
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks