| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
до речі, як і зара))))
і да, я не розумію державу, яка насильно ловить, примушує - що за бійці будуть?
гадаю Юрік може розповісти, скільки зара приїзжають в чатини синіх чи наркоманів, скільки відмовників, скільки сзчшників, скільки зразу падають на больничку та йдуть на повторне ВЛК через комісії в лікарнях -- і на все це (холості результати) держава витрачає невїбезні гроши, яких нема
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
кстати про это....
когда меня приволокли в черновецкий ТЦК практически насильно и заставили проходить ВЛК
я возмутился что с момента прошлой не прошло и месяца и нефик в меня снова иголками тыкать
отправили к главврачу, который резонно начал возмущаться
- "так нафик ты мне тут нужен щас? что б ты еще раз по врачам моим пошел а я за это им деньги платил?" дословно
(как я понимаю каждый осмотр каждого врача стоит державе каких-то денег)
ну и выперли дальше мол иди мобилизуйся
после завершения всей этой истории
захожу я в хелси, и что я вижу?
я "прошел" у них всех врачейкоторых даже в глаза не видел
т.е. на лицо явный подлог и мошенничество
и да держава все это оплатила, как и бензин в бусике который меня по городу катал
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
а можна я тобі задам зустрічне питання? чи пару?
де взяти в цьому році 500 млрд грн в цьому році яких немає в бюджеті?
де взяти ракети для ППО, якщо ми за місяць їх випускаємо стільки ж скільки США та ЄС виробляє за рік?
де взяти снаряди 155, які США з ЄС виробляють за місяць стільки кацапи за два дні?
як вийти на паритет по безпілотникам з кацапи+китай=іран?
коли ми дамо чесні відповіді самі собі на ці питання, приде питання чи зможемо ми голоруч перемогти державу з мобілізаційним потенціалом в 4 рази вищим і чого нам це буде вартівати?
але емоційно я з тобою(((
не знаю як у тебе, а в мене з похоронами кожного знайомого все більше відчуття що ми втрачаємо Україну продовжуючи цю війну
до речі, ніколи цього не просив, а зара попрошу
https://petition.president.gov.ua/petition/226452
дуже прошу проголосувати, це єдиний син моїх знайомих, пішов виконувати обовязок добровільно, загинув, побратими вважають що заслуговує
дуже сумнівно, що ця петиція спрацює, це точно не поверне сина, батька, чоловіка, колегу, будівельника та Українця, але кожен підпис дає розуміння рідним що все це не ммарно
заздалегідь дякую
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
держава и не собиралась ни кем ни с кем воевать.
с 1991 шла предпродажная подготовка, а с 1992 вплоть до мая 2019 уже вовсю продавалась, крупным и мелким оптом. а иногда и в розницу. и основными покупателями были, как и в большинстве других "новых" республик и государств заклятые друзья США и рашка. напрямую или через прокси.
и тут в мае 2019 что-то пошло не так.
я художник, я так вижу.
ясен пень, что судорожные попытки как-то выйти из ситуации напоминают борьбу на 20% проглоченного удавом кролика.
зы: не видел ответ Глобуса выше пока строчил свой.
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
Subolg, ти ж знаєш, що не в моїх силах-компетенціях дати відповідь на ці питання.
Мені так само складно тримати себе від відчаю.
Страшно за сина.
За близьку людину, що служить вже 2 роки.
За друзів.
Гірко і боляче за полеглих.
Це все *****ць, так.
Але який в нас всіх є інший вихід?
1. Перемовини? Давай чесна, це не реально. Максимум що можливо досягнути цим шляхом, це заморозку. Яка вже була.
І вже всі знають, що ціна наступної ескалації буде в рази більше(
2. Капітуляція? Це реальний варіант.
Чесна, я егоістично сподіваюсь не дожити до такого.
3. Продовження до...я не знаю до такого моменту.
Ще є варіанти?
Есть конечно, для отчаявшихся всегда есть вариант, обмотаться пристанью и ползти в известном направлении....а по сути, надо просто дождаться мирного плана Трампа и его победы.
Ну..ну.. А если нет денег для переезда в "известное место"?
Крым же отдали в 2014. По совету "западных кураторов"и отдать Запорожье, Херсон..
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks