Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 477 з 622 ПершаПерша ... 377427467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487527577 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 12430, показано з 9 521 по 9 540.

Тема: Трамп

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    да есть "некоторые", то кофе в Ялте уже пьют, то воевать 10 лет собираются, то еще что-то..
    Самые лучшие воины обычно или в Конче-заспе оборону держат или в Италии с Галкиным наступление планируют.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    а вот на это следовало бы кое кому обратить внимание ..

в случае победы Трампа(а тут вероятность близкая к 100%) вице-президентом станет сенатор от Огайо - Джей Ди Венс

Джей Ди Венс - это:

"Средний возраст солдата в их (украинской) армии – 43 года.
    Сейчас набирают стариков. Катастрофа не приближается – она уже здесь...
    Фундаментальная проблема войны в Украине заключается не в недостаточном финансировании или недостаточном количестве вооружений.
    Запад считал, что Украина может отбросить Россию к границам 1991 года.
    Это была фантазия 18 месяцев назад; сегодня это фантастика.
    Единственный вопрос заключается в том, сколько дальнейших разрушений мы навязываем Украине, прежде чем выступить за мир
    ."

це ще таке, не можу знайти вью де він засуджує втручання в внутрішні дела держав через недержавні фонди фінансуємі урядом США
    пзда шабунятням та на****овим радам
    а потім і до фіали доберуться, у держави багато чого вже є запитати у носіїв демократії
    від відмивання коштів від торгівлі зброєю до работи контрольованим армам та разним агенствам інфраструктури
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 356

Типово

Не рекламирую, мне много чего не нравится в Любарском, но к разговору -"кто такой Ди Венс?"

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Не рекламирую, мне много чего не нравится в Любарском, но к разговору -"кто такой Ди Венс?"
    українці не тільки трампістів ненавидять, вони ненавидять своїх же співгромадян які виїхали на початку війни - що тут сказати, це саме результат діяльності демократів, соросні та інших агресивних меншин

зі. Ходорковський чисто по метематиці розклав розклад
    https://vm.tiktok.com/ZMr51qLXf/
    https://espreso.tv/news-za-takogo-sp...artizanshchini

але нам на митищі
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Да и выезжать не надо - вон во флудильном парад ненависти. Вроде же все на месте сидят.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 356

Типово

Это верно. И во флудильном и на улице, в транспорте, в соседнем и своем подъезде. Зрело , зрело и прорвало.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 023

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    агресивній меншості. яка себе вважала більш інтелектуальною,.
    Інтелектуали завжди в меншості, це нормально. В чому їх агресивність, не зрозумів. В тому, що іноді, після численних спроб щось пояснити, людей обмежених називають обмеженими? А останні вважають, що вони - носії мудрості? Ну так що ж тепер, повертатись до сохи, прялки і амулетів?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Інтелектуали завжди в меншості, це нормально. В чому їх агресивність, не зрозумів. В тому, що іноді, після численних спроб щось пояснити, людей обмежених називають обмеженими? А останні вважають, що вони - носії мудрості? Ну так що ж тепер, повертатись до сохи, прялки і амулетів?
    та ні, я ж написав, що "вважали себе..." - це трошки про інше
    інтелектуал завжди йде до дискусії, завжди намагається переконати з аргументами, тому що саме це робота для мозку
    а ось ті хто взяв як зброю домінучі в суспільстві штампи та парадигми, чи ті які хтось продвигає, не уникнувши, не вивчивши питання, та стинкувшись з аргументами чи не зручними питаннями уходить в агресію, чи "я то знаю, але вам не скажу" - це і є, той самий нарід, ті самі 80% які були основою радянського союзу чи гітлеровської германії чи італії часів мусоліні, сектою криголама, та свідків короновірусу і таке інше

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

В понимании Трампа санкции это «тарифы», т.е. очень высокие пошлины на ввозимый товар, которые он обещает еще выше задрать, дабы сбалансировать торговый баланс в пользу США и девальвировать доллар для своих эспортеров, сделав долар дешевле.

Мало того, виною начала войны россии против Украины он назвал рост цен на нефть, котороя по его мнению и стала причиной войны. Прямая его речь « за 40$* и ниже войны не развяжешь и не продолжишь, за 100$ - ее не остановишь! Снижаем цены на нефть, останавливаем войны! »*

По поводу же Тайваня и Китая, Трамп предложил Тайваню платить США за свою защиту достойную цену, а Китай лишить доходов, задрав пошлины и до нуля сократив импорт из этой страны.

Нет денег у Китая- нет войны! Точь в точь как для росии. Это же коснулось в его речи и Индии и Ирана.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 356

Типово

"ничего личного, только бизнес"(С)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    "ничего личного, только бизнес"(С)
    Зара Шурік скаже - ні, такий капіталізм нам не потрібен
    да і аксиому Леніна про Политика - це концентрований вираз економіки вже декомунізовали

Типово

Умора просто.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 023

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    та ні, я ж написав, що "вважали себе..." - це трошки про інше
    інтелектуал завжди йде до дискусії, завжди намагається переконати з аргументами, тому що саме це робота для мозку
    а ось ті хто взяв як зброю домінучі в суспільстві штампи та парадигми, чи ті які хтось продвигає, не уникнувши, не вивчивши питання, та стинкувшись з аргументами чи не зручними питаннями уходить в агресію, чи "я то знаю, але вам не скажу" - це і є, той самий нарід, ті самі 80% які були основою радянського союзу чи гітлеровської германії чи італії часів мусоліні, сектою криголама, та свідків короновірусу і таке інше
    У вас згадано стільки проблем глобального масштабу одночасно, що далі щось виясняти проблематично.

Ну і вважати правИми тих, кого ви відносите до постраждалих від "нібито інтелектуалів" - теж навряд чи вийде.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 023

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Умора просто.
    Я вражений.
    Рене Декарт

Типово

Я вражений.
    Обмежений же, звичною термінологію. Не плутай

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

У вас згадано стільки проблем глобального масштабу одночасно, що далі щось виясняти проблематично.

Ну і вважати правИми тих, кого ви відносите до постраждалих від "нібито інтелектуалів" - теж навряд чи вийде.
    Ну вони точно не ліві))
    Шуткую)

Десь читав конспірологічну теорію, що дві партії Америки це два леза одного меча, демократи це про підготовку війни, респи це про війну, але в СШа завжди був внутрішній консенсус, який був порушений у 2020 році, подальше лише створювало більшу конфрантацію між демами та респами. І повинні в цьому саме деми, вони стільки всього навносили в Закони, що у релігійних респів просто нема шансу домовлятися

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 023

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Обмежений же, звичною термінологію. Не плутай
    Не плутаю і не заперечую, але обмежений - то про інше.
    Вражений, що шанований форумчанин покинув більш звичний розділ, відвідав "загальні" і навіть залишив свій коментар - і для кого? - для мну!
    А поскільки таки "обмежений"(с), то ніфіга не зрозумів і не можу відповісти. Аж невдобно, звиняйте.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Немножко хронологии..

Поворот головы вправо - в нужный момент, в нужную сторону, секунда в секунду,
    при том, что пуля то шла точно в цель - это как..
    Божий промысел, не иначе..
    Востаннє редагував Alexs: 18.07.2024 о 12:32
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 356

Типово

не надоело ?

Сторінка 477 з 622 ПершаПерша ... 377427467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487527577 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті