| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
це ще таке, не можу знайти вью де він засуджує втручання в внутрішні дела держав через недержавні фонди фінансуємі урядом США
пзда шабунятням та на****овим радам
а потім і до фіали доберуться, у держави багато чого вже є запитати у носіїв демократії
від відмивання коштів від торгівлі зброєю до работи контрольованим армам та разним агенствам інфраструктури
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Не рекламирую, мне много чего не нравится в Любарском, но к разговору -"кто такой Ди Венс?"
українці не тільки трампістів ненавидять, вони ненавидять своїх же співгромадян які виїхали на початку війни - що тут сказати, це саме результат діяльності демократів, соросні та інших агресивних меншин
зі. Ходорковський чисто по метематиці розклав розклад
https://vm.tiktok.com/ZMr51qLXf/
https://espreso.tv/news-za-takogo-sp...artizanshchini
але нам на митищі
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Да и выезжать не надо - вон во флудильном парад ненависти. Вроде же все на месте сидят.
Это верно. И во флудильном и на улице, в транспорте, в соседнем и своем подъезде. Зрело , зрело и прорвало.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
та ні, я ж написав, що "вважали себе..." - це трошки про інше
інтелектуал завжди йде до дискусії, завжди намагається переконати з аргументами, тому що саме це робота для мозку
а ось ті хто взяв як зброю домінучі в суспільстві штампи та парадигми, чи ті які хтось продвигає, не уникнувши, не вивчивши питання, та стинкувшись з аргументами чи не зручними питаннями уходить в агресію, чи "я то знаю, але вам не скажу" - це і є, той самий нарід, ті самі 80% які були основою радянського союзу чи гітлеровської германії чи італії часів мусоліні, сектою криголама, та свідків короновірусу і таке інше
В понимании Трампа санкции это «тарифы», т.е. очень высокие пошлины на ввозимый товар, которые он обещает еще выше задрать, дабы сбалансировать торговый баланс в пользу США и девальвировать доллар для своих эспортеров, сделав долар дешевле.
Мало того, виною начала войны россии против Украины он назвал рост цен на нефть, котороя по его мнению и стала причиной войны. Прямая его речь « за 40$* и ниже войны не развяжешь и не продолжишь, за 100$ - ее не остановишь! Снижаем цены на нефть, останавливаем войны! »*
По поводу же Тайваня и Китая, Трамп предложил Тайваню платить США за свою защиту достойную цену, а Китай лишить доходов, задрав пошлины и до нуля сократив импорт из этой страны.
Нет денег у Китая- нет войны! Точь в точь как для росии. Это же коснулось в его речи и Индии и Ирана.
"ничего личного, только бизнес"(С)
Рене Декарт
Ну вони точно не ліві))
Шуткую)
Десь читав конспірологічну теорію, що дві партії Америки це два леза одного меча, демократи це про підготовку війни, респи це про війну, але в СШа завжди був внутрішній консенсус, який був порушений у 2020 році, подальше лише створювало більшу конфрантацію між демами та респами. І повинні в цьому саме деми, вони стільки всього навносили в Закони, що у релігійних респів просто нема шансу домовлятися
Не плутаю і не заперечую, але обмежений - то про інше.
Вражений, що шанований форумчанин покинув більш звичний розділ, відвідав "загальні" і навіть залишив свій коментар - і для кого? - для мну!
А поскільки таки "обмежений"(с), то ніфіга не зрозумів і не можу відповісти. Аж невдобно, звиняйте.
Рене Декарт
Немножко хронологии..
Поворот головы вправо - в нужный момент, в нужную сторону, секунда в секунду,
при том, что пуля то шла точно в цель - это как..
Божий промысел, не иначе..
Востаннє редагував Alexs: 18.07.2024 о 12:32
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks