| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Востаннє редагував Душ: 16.07.2024 о 21:44
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Похоже, что вы расстроены этим(.
Но люди так устроены, что страдают от ухудшений, не испытав еще худшего. Эмпатия - редкое качество, я уж молчу о сострадании.
Например об эмпатии. Вот читаю, как некоторые говорят:вас не коснулось...Но откуда им знать что условную меня коснулось и как сильно по мне,условной, проехалось? Если это лишь на основании того, что хочется включить кондиционер (условной мне), то ой (((.
Можно про долг подробнее? Я не про буковки в Конституции, ибо она убога ввиду невыполнения (. Как минимум.
Я про долг - это когда задолжал.
Если не сложно. Спасибо. И я без иронии, если что.
6 П/д
Дніще
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Думаю шо ещё не.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Порох не ненавидить, повір. В нього можуть бути будь-які почуття до нього, але точно не ненависть. Її, як і кохання, треба ЗАСЛУЖИТИ. А боневтік нездатний на це.
Пороху? Так. Бо він політик. Але не зеленому: він краще помре, ніж опуститься (в ЙОГО уяві) до домовленостей з головним для нього ворогом. Я вчора в темі "Новини України" виклала допис Берези про ситуацію 5-річної давнини - почитай, дуже цікаво: зелений саме такий, як в тому дописі, був, є і буде, він ніколи не зміниться.Але це ніколи не перешкоджало ані домовлятися, ані мати взаємовідносини, якщо це зручно, вигідно та/або необхідно.
А невтікущий яким боком до них?В політиці та у сильних світу інакше і не буває.
Розумієш, він нездатний на дружбу. Взагалі. Він здатен лише на ВИГІДНІ йому відносини. Чим більше людина буде ним захоплюватися, чим більше буде йому співати дифірамби, тим краще він буде до неї ставитися. Але варто цій людини бодай трохи рідше цілувати йому ноги, як він викреслює її зі свого оточення. Таке було вже багато разів, в тому числі й під час президентства.Я ж не писала, що вони друзі
Так я теж.Я не наполягаю і не вмовляю змінювати думку).![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 16.07.2024 о 22:34
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А вот мне любопытно, почему достаточно важные программы, такие как "Резер+" доверяют/поручают писать рукожопам. Вот я сейчас очень не уверен насчет своего адреса, который типа обновлял. Программа просто не дает поставить мой номер квартиры. Да, из других реестров тянется правильный, но фиг его знает что по итогу останется.
А нити тому, що через відсутність світла неможливо працювати (а значить, заробляти гроші, платити податки і донатити), можна?
РАШИСТСЬКОЮ мовою обурюватися відсутністю в інших україномовних налаштувань - це так по-кацапськи!
Та хоч не двоголова курка, як в твою.и даже воткнутый в желтушную пзду трезуб это не может скрыть.
Востаннє редагував Дейнерис: 16.07.2024 о 22:40
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А кому-то нет. Я вот лично вам очень благодарна за то, что вы убрали наконец-то эту рожу российской телеведущей, на пол поста отображающуюся)). Честно. Я даже одно время заблокировала отображение всех подписей, чтоб только не видеть вашу.
Спасибо форуму за эту опцию)).
И да. "Не хочешь видеть подпись - заблокируй меня", это, согласитесь, глупо. Мы же сюда общаться приходим. Так зачем же(....
И да-2. Подписи тапка тоже триггерят)).
за 16 часов 1 час была ЭЭ
наблюдаем дальше
но не ноем
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
А еще мудорасты с ВР отменили переход на летнее время
https://gorod.dp.ua/news/233637
Ммля, жили бы по летнему и не переходили на зимнее, но нет. Хай всем будет хуже, но с москалями в одном поясе часовом не будем....
Или том ушо Львовськой области так удобно?
Да блин, насущьные проблемы решают в ВР
p.s. закон еще подписать и утвердить надо в любом случае
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks