| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
зв 12 часов свет был только 1 час))
У Дніпрі представники ДТЕК вийшли до містян із роз’ясненням щодо жорстких відключень
Внаслідок ракетних ударів виведено з ладу теплові станції і у нашій області.
Про це повідомила прес-служба ДТЕК Дніпровські електромережі під час сьогоднішньої зустрічі з журналістами та споживачами.
Оновлені графіки в області - це наразі єдиний вихід. Бо попереднього режиму - 4/4 -* неможливо дотримуватися при поточному дефіциті електроенергії.
Це потрібно, аби не допустити великої аварії.
До речі, у місті вже завершена робота з відключення житлових будинків від ліній з критичною інфраструктурою.
Тож буде справедливо - відключатимуть усіх.
Востаннє редагував Glavriba: 16.07.2024 о 18:57
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Співчуваю.Допис від Glavriba
Отправлено с моего DUB-LX1 через Tapatalk
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
хорошо что alex22 не ультраортодоскальній еврейАрмия Израиля на этой неделе отправит повестки тысячам ультраортодоксальных евреев))
Бггг. Бедный пидрлексеич, отдыхать никуда никогда не ездит,все о народе думает.
Вот только кто о покупает облигации за свою ЗП и на проценты с них на морько внуков возит,а " благодетель" за деньги лохов.)
Фоточку морька шоли запилить?) шоп некоторые желчью удавились.)
Востаннє редагував Антуриум: 16.07.2024 о 19:23
Можливо і ненавидить. Можливо взаємно ).
Але це ніколи не перешкоджало ані домовлятися, ані мати взаємовідносини, якщо це зручно, вигідно та/або необхідно. В політиці та у сильних світу інакше і не буває.
Я ж не писала, що вони друзі . Це зовсім інший тип стосунків, яким ніколи не заважала взаємна ненависть. Ну до певного часу, звісно. До зміни обставин або сил.
Я не наполягаю і не вмовляю змінювати думку). Але це моє імхо станом на останні рочки.
казалось бы, при чем тут обожаемое xуйло, руки прочь от Януковича, майдауны, Яндекс. а ларчик просто открывается: Отправлено с моего
а не Відправлено з мого
quod erat demonstrandum
и даже воткнутый в желтушную пзду трезуб это не может скрыть.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks