Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 476 з 622 ПершаПерша ... 376426466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486526576 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 12430, показано з 9 501 по 9 520.

Тема: Трамп

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 358

Типово

Ну первыми начнут все тв и новостные каналы те, что под демократами. Инструкции уже получили. Здесь тоже началось, со всех этих "спектакль", "подстроено",картинки в фб под Ван Гога. Идиотов хватает. Память короткая.

Дописів
    26 001

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Ну первыми начнут все тв и новостные каналы те, что под демократами. Инструкции уже получили. Здесь тоже началось, со всех этих "спектакль", "подстроено",картинки в фб под Ван Гога. Идиотов хватает. Память короткая.
    вот честно - не верю что покушение на персону такого масштаба и в перед выборами мирового уровня, а выборы Президента США это событие выходящее далеко за границы вышеуказанных США и затрагивающее большую часть цивилизованного и не очень мира, можно так бездарно просрать. ДУмаю там возможны только два варианта - стрелять чтобы убить и стрелять чтобы не убить. Случайное так не бывает

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    вот честно - не верю что покушение на персону такого масштаба и в перед выборами мирового уровня, а выборы Президента США это событие выходящее далеко за границы вышеуказанных США и затрагивающее большую часть цивилизованного и не очень мира, можно так бездарно просрать. ДУмаю там возможны только два варианта - стрелять чтобы убить и стрелять чтобы не убить. Случайное так не бывает
    Деми деградували остаточно, але рівень зневаги до оппонентів, лють заперечення іншої думки, тунельне мислення через брак освіти та зомбування через ЗМІ та соцмережи народило кучу їбонатів, які вважають інших плоскоземельниками, конспірологами та ідіотами
    те що сталось - це результат роботи демів останніх 20 років, і таких їбланів достатньо багато
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 358

Типово

100%

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Видосик - толпа американцев кричит - "Офицер - вон он там на крыше - сделайте что-нибудь." Снимает дурачка на видео - выкладывает в сеть - офицер отворачивается и уходит. Боже какая прелесть.

Дописів
    22 012

Типово

телевізор так телевізор

Не заради байденів, бо щось при ньому внутрьошні політ протиріччя загострились, що суттєво вплинуло на хід війни, але чит. нижче (можливо повністю за посиланнями)
    (гугл переклад з english)
    Ліга Націй, 1920 рік
    https://history.state.gov/milestones/1914-1920/league

Ліга Націй була міжнародною організацією зі штаб-квартирою в Женеві, Швейцарія , створеною після Першої світової війни для забезпечення форуму для вирішення міжнародних суперечок. Незважаючи на те, що Сполучені Штати вперше були запропоновані президентом Вудро Вільсоном як частина його плану з чотирнадцяти пунктів (Чотирнадцять пунктів Вільсона, 1918) справедливого миру в Європі, вони так і не стали членом.
    ...
    ...
    На жаль для президента, незважаючи на те, що народна підтримка Ліги була все ще сильною, опозиція в Конгресі та пресі почала зростати ще до того, як він виїхав до Парижа. Ініціатором виклику був лідер сенатської більшості та голова Комітету з міжнародних відносин Генрі Кебот Лодж.

Керуючись занепокоєнням республіканців щодо того, що Ліга залучить Сполучені Штати до дорогої організації, яка зменшить здатність Сполучених Штатів захищати власні інтереси, Лодж привів опозицію до приєднання до Ліги. У той час як Вільсон і прихильники Ліги бачили заслуги в міжнародному органі, який працюватиме на мир і колективну безпеку для своїх членів, Лодж і його прихильники боялися наслідків участі в заплутаній політиці Європи, яка стала ще більш складною через мирне врегулювання 1919 року. Вони дотримувалися бачення повернення Сполучених Штатів до своєї традиційної неприйняття зобов’язань за межами Західної півкулі. Особиста неприязнь Вільсона і Лоджа один до одного зруйнувала будь-які надії на компроміс, і в березні 1920 року Договір і Пакт були скасовані 49-35 голосами в Сенаті. Через дев'ять місяців Уоррен Гардінг був обраний президентом на платформі, що виступає проти Ліги.
    ...
    -------
    довідка
    Вудро Вільсон - демократ
    Девід Ллойд Джордж - державний і політичний діяч Великої Британії, лідер ліберальної партії
    Генрі Кебот Лодж
    - республіканець, лідер республіканської більшості у Сенаті у 1918—1924
    Уоррен Гардінг - республіканець
    -------

Що сталося далі, та як діяла Ліга (без США) вам відомо.
    Так, остається тільки робить припущення як воно булу би інакше, якщо б не це перехрестя на шляху історії

Вектори поглядів Трампа на зовнішню політику вам теж відомі - ізоляціонізм.

Чим це обернеться для нас ще не відомо.

З оглянутого уроку історії бачу дещо схоже на зараз (

Аргумент - поглянь-те на ООН не приймається ... я вам не політолог аналітик, та є й велика різниця в деяких обставинах між тими роками і тим що зараз.
    Востаннє редагував KpoT: 15.07.2024 о 14:48 Причина: доповнив

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 358

Типово

ізоляціонізм.
    Не хочет он в эту компанию-Путин,Си, Ким, Хезбола, Аятолы.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Не хочет он в эту компанию-Путин,Си, Ким, Хезбола, Аятолы.
    Ізоляціонізм?
    мені здається що саме Трамп спасіння транснаціоналів та глобалістів)))
    Захід до третьої світової не готовий, саме тому мир від Трампа відтермінує її початок, поверне логистичні шляхи до норми, поверне промисловість до росту, надасть можливість ще трохи підготуватися, на жаль (скоріш за все) за рахунок України
    Так що чого бояться глобалісти може бути їх порятунком і скоріш за все буде.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Аудиоэкспертиза показала, что в Трампа стреляли из трех видов оружия, — CNN

Согласно аудиоанализу Национального центра медиа-криминалистики, первые 3 выстрела были произведены из оружия A, следующие 5 — из оружия B, а последний «акустический импульс» был выпущен оружием C. ФБР ранее утверждало, что стрелок действовал в одиночку.

https://edition.cnn.com/politics/liv...-24/index.html
    Ну вот теперь все стало на свои места. И тебе дурачек накрученый и спецы. Но видать спецы там уже не те.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 358

Типово

Та спектакль, микровзывчатка в ухе, все это знают(С) Ага

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Та спектакль, микровзывчатка в ухе, все это знают(С) Ага
    Очевидно парни, которые готовы на все ради счастья и добра забыли, что технологии со времен Кеннеди ушли несколько вперед. Что среди трампистов тоже есть люди которые умеют экспертизы проводить. А если звуки еще с разных телефонов сопоставить с локациями - можно и понять откуда стреляли кроме как с крыши

Дописів
    22 012

Типово

Трошки з телевізору

ТРАМП ВІДКРИТО ШАНТАЖУЄ УКРАЇНУ? Що приховує його МИРНИЙ ПЛАН
    Факти ICTV
    13 липня 2024 р
    https://www.youtube.com/watch?v=gG9i9bjseAI

Дописів
    22 012

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Ізоляціонізм?
    ага, він.

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    мені здається що саме Трамп спасіння транснаціоналів та глобалістів)))
    Захід до третьої світової не готовий, саме тому мир від Трампа відтермінує її початок, поверне логистичні шляхи до норми, поверне промисловість до росту, надасть можливість ще трохи підготуватися, на жаль (скоріш за все) за рахунок України
    Так що чого бояться глобалісти може бути їх порятунком і скоріш за все буде.
    як приклад
    дивись сам
    (гугл переклад)
    https://asia.nikkei.com/Politics/U.S...ions-on-Taiwan
    30 січня 2024 р.
    ...
    На запитання ведучої Марії Бартіромо, чи захистять США під час потенційного другого президентства Трампа Тайвань від китайської агресії, навіть якщо це означатиме війну з Китаєм, колишній президент-республіканець не дав прямої відповіді.

"Я не хочу цього говорити, тому що, будучи президентом, я не хочу говорити те, що я думаю", - відповів він.

"Якщо я відповім на це питання, це поставить мене в дуже погану позицію на переговорах", - сказав Трамп. «Зважаючи на це, Тайвань справді забрав увесь наш бізнес із виробництва мікросхем. Раніше ми виготовляли власні мікросхеми. Тепер вони виробляються на Тайвані».

"Ми повинні були їх зупинити", - додав він. «Ми повинні були обкласти їх податком. Ми повинні були тарифікувати їх».

Пан Чао Мін, політолог з тайванського Університету Тунхай, сказав Nikkei, що під час президентства Трампа критика тайванської індустрії чіпів, ймовірно, посилиться.

Політика Трампа щодо Тайваню «базується на принципі «Америка перш за все»
    ...
    або так
    https://www.google.com/search?q=Trum...hrome&ie=UTF-8

та взагалі, що нам до тих глобалістів (тобто якоїсь проблеми на кшталт глобального потепління) - у нас зараз на кону інші життєво важливіші питання

не вийде з нас (користувачів огородіка) наполівонів, хоча може десь якийсь ховається, веде себе скромненько ))
    Востаннє редагував KpoT: 15.07.2024 о 17:05

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 023

Типово

Але куди подінешся від того факту, що кількість плоскоземельщиків набуває загрозливих масштабів?

Навіть в країнах з розвиненою освітою, наукою і технологіями.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Але куди подінешся від того факту, що кількість плоскоземельщиків набуває загрозливих масштабів?

Навіть в країнах з розвиненою освітою, наукою і технологіями.
    Йоране, але з другої сторони, чим віжрізняється сучасний лівак, який про глобальне потепління, про короновіруси, про штучний І. про їжу з комах і інше різноманіття від будівельників комунізму? чим відрізняється самообмеження про зелений світ від самообмежень заради ядерної зброї яка врятує світ, чим самообмеження суспілств часів короновірусу відрізнялись від комендантських годин, чим демократичні ЗМІ часів вибору 2020 відрізнялись від ЗМІ часів гебельсу, чому фашисти майбутнього називають себе антифашистами, чому нарешті Оруел став Нострадамусом наших часів, а пелевін його дешевою піддробкою? З якого рожна націонал-лібералів назвали правими, та чому спільноти та партії з релігійними принципами стали фанатиками? ВВажаю, що треба дякувати агресивній меншості. яка себе вважала більш інтелектуальною, та будучи більш агресивною з водою розплескала дітя.
    Подивився серіал Міс Америка, про процес внесення поправки до Конституції США на протязі трьох десятиріч - дуже позновально.
    Чого не відібрати у агресивної меншості - так це наполегливості. Але приходить час, коли боротьба з Драконом самого бійця перетворює на Дракона.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 437

Типово

Крот, а в чому Трамп не правий, за його часів почали блокувати через таможені збори китайські товари з великою доданою вартістю. за його часів були введені заходи та стимули щодо повернення промисловості в Штати, а що зробив Байден? Саме за часів Трампа була можливість і спроба зупинити Іран, але тоді всі це називали держзрадою та узурпацією влади. А хто намагався Північну Корею відірвати від Китаю? Хто ***ла держав на голодній пайці заваливши ціни на нафту та газ? Хто привів до тями Саудитів. та не тільки продав їм зброю, аще мережу інструкторів для контролю?
    Хто як не Трампівська адміністрація тоді боровся з тим що ми називаємо віссю зла?

До речі, якщо є бажання, можеш почитати передвиборчу програму респів, там є і про Тайвань і про Ізраїль, там як бачить себе Америка і що буде робити.
    До речі в програмі нічого нема про Україну ані про расєю, є лиише програмне - всстановлення миру на Європейському континенті.

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

не новость, но все же..

Республиканцы официально назвали Трампа своим кандидатом на пост президента

"Республиканская партия официально выдвинула Дональда Трампа своим кандидатом на пост президента на третий цикл подряд, закрепив его статус знаменосца..
    Трамп стал первым осужденным преступником, ставшим кандидатом в президенты от крупной партии."
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

а вот на это следовало бы кое кому обратить внимание ..

в случае победы Трампа(а тут вероятность близкая к 100%) вице-президентом станет сенатор от Огайо - Джей Ди Венс

Джей Ди Венс - это:

"Средний возраст солдата в их (украинской) армии – 43 года.
    Сейчас набирают стариков. Катастрофа не приближается – она уже здесь...
    Фундаментальная проблема войны в Украине заключается не в недостаточном финансировании или недостаточном количестве вооружений.
    Запад считал, что Украина может отбросить Россию к границам 1991 года.
    Это была фантазия 18 месяцев назад; сегодня это фантастика.
    Единственный вопрос заключается в том, сколько дальнейших разрушений мы навязываем Украине, прежде чем выступить за мир
    ."

Востаннє редагував Alexs: 16.07.2024 о 09:23
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 358

Типово

Кому "кое кому"? Тот сенатор как хамелеон меняет свои мнения.

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Кому "кое кому"?
    да есть "некоторые", то кофе в Ялте уже пьют, то воевать 10 лет собираются, то еще что-то..

Сторінка 476 з 622 ПершаПерша ... 376426466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486526576 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті