Интервалы уменьшаются. В 10 часов электичество отрубили. Выключали через четыре часа, теперь через три часа. Надеюсь, что это не закономерность, а временное явление.
До выборов президента США осталось 117 дней. Верю в победу Трампа.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Интервалы уменьшаются. В 10 часов электичество отрубили. Выключали через четыре часа, теперь через три часа. Надеюсь, что это не закономерность, а временное явление.
До выборов президента США осталось 117 дней. Верю в победу Трампа.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Туда где все на электрике нужно во дворах поставить печки дровяные, с кочегаром . Можно еду готовить. Я в Хорватии видел во дворах многоэтажек поленницы стоят. Ну у нас их охранять надо. А то ..известное дело. В 6-30уже травокосы начали гудеть. Любим мы, украинцы,
друг друга.
Ціни на продукти зростуть через подорожчання пального, - заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Денис Марчук. Любят нас )) Когда еще минус 10мл выедут тогда полюбят оставшихся сильнее)
Ну в таку спеку косити траву в день ще те задоволення. Хто не вірить може спробувати. В селі завжди працювали влітку з 4 ранку.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Та в городе вроде на утреннюю дойку не надо.
Шурик, ты не понимаешь....это пророссийская пропаганда по мнению некоторых смотрящих этого форума. И теперь будут искать организаторов этой пророссийской акции. Кстати у нас тоже такие блатные дома есть. Там часто есть свет, если сравнивать с нашим домом.
У нас бывший председатель ЖСК позвонил в ДТЭК и возмутился. Пишите говорят ему запрос, через месяц ответим...))
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Як твій бізнес? Тарілки ще комусь потрібні?
Бо для тебе цей енергокризис може стати золотою жилою. Я до чого веду. Все одно по дахах лазиш, яка тобі різниця що встановлювіати тарілки чи соняшні панелі.
Дивився тут одного блогера, він каже, що киівськи монтажні бригади такого профіля вже до лютого розписані замовленнями.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks