| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ви читати вмієте? Я на ЦЕК!!!
Тобто я повинна РАДІТИ, що ЦЕК не дотримується графіку і дає світло ІЗ ЗАПІЗНЕННЯМ?а вы тут кипиш развели что в 13 выключат, сейчас только 10.А якщо мене звільнять через те, що я кожного дня не допрацьовую 1-2 години і у вихідні не маю змоги відпрацювати, мені, може, взагалі стрибати від щастя?
Я пишу виключно про БРЕХНЮ, а не про те, що світло взагалі вимикають, я чудово розумію, чому це відбувається і хто в цьому винен.
Хоч би попереджали про те, що затримують подачу е/е, або що її взагалі не будуть вимикати (як це було вночі), це хоча б порядно було б.
Так в цьому графіку з 6.00 до 8.00 теж Є ІІІ група.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
у меня на 3й группе ЦЕКа не было света с 6 до 9:20
так что группа она такая...все руками включают\выключают
з.ы. кто в курсе что там щас с больницей? потушили?
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Как то так ...Високі поверхи буде складно опалювати, через відключення електрики, - заявив голова ради Української асоціації відновлюваної енергетики Станіслав Ігнатьєв.
За його словами, йдеться про поверхи у висотках вище дев’ятого. Натомість в Інституті енергетичних стратегій вважають, що взимку, у кращому випадку, електроенергії не буде по 12 годин на добу.
ты шо место Смитха ?
и так тошно
Боже пишут э загибли((((
Прпвда труха, но все равно((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Вже і Філатов написав![]()
У Шария в телеге видео выложено.
А у вас есть квадрат диаметром 16 или 18?
Так она в принципе и не летает. И мимо вас пролететь врядли сможет. Онаж вертикально почти идет, поэтому и сбить ее - так себе затея
https://www.eway.in.ua/ru/cities/dnipro/routes
вон можно глядеть, чего ходит чего нет))
,,,,заряжаемся,,,,
Я так поняла по звуку, балистику, если окна закрыты или шумный день и не услышишь(((
А я как раз в окно смотрела с высокого этажа, дибильное )))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Востаннє редагував SofiElena: 03.07.2024 о 11:40
исследование проводил Европейский Совет по Иностранным Делам.
link на 33-страничный отчет.
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks