| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вроде какой-то супер маркет ((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Отдельностоящий, одноэтажный АТБ (там где есть кофейный аппарат, возле входа достаточно много парковок для велосипедов).
Где-то рядом кирпичная многоэтажка (12+ этажей, судя по фото - гостинка)
(((
Востаннє редагував SofiElena: 01.07.2024 о 08:33
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Если есть уже и фото, как написалы выше, то что за таинственность..
Ну я лично не знаю, в отличии от исполкомовской, точного адреса (((
Только догадки.
Українцям потрібно готуватися до зими з масовими відключеннями, — NYT з посиланням на українських чиновників
За словами голови YASNO, з наближенням зими буде суттєвий щоденний дефіцит (споживачі можуть зіткнутися з 50-відсотковим дефіцитом). Базовий прогноз — 12 годин без світла і одна з найважчих зим.
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Низ Космички получается? Там понятно, куда могли целить (и есть мысль, что это не впервые)
Там поряд котельня ... Ось думаю, може вже по теплооб'єктам почали лупить? ((
Какой прок от котельной. Не будут её трогать.
Александр, Вы ошибаетесь по поводу того, какой АТБ.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks