Що це ви тут про общіє камєри
Єгов. Тобто, агов
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Що це ви тут про общіє камєри
Єгов. Тобто, агов
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
хых
целого Балогу за жопу взяли. не говоря уже о мелком лайне, чи то Ланьо. и его посипак.
а ведь Балог не осмеливался трогать ни Xующенко, ни овощ, ни гнилая томосятина.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
тоже мне новость. в Украине борьба с коррупцией как спортивная рібалка: поймал, сфоткал, отпустил.
а вот свежие піздарики подїехали:
где ставки на конец света принимают?
Ракеты с ядерными боеголовками америкосы еще не теряли. Уже хорошо.
А вот термоядерные бомбы теряли над Испанией и Гренландией. Бомбы вместе с самолетами В-52 падали с высоты 10 000 метров. Всего потеряли восемь бомб. Не все удалось найти.....К счастью бомбы даже после падения с такой высоты на землю (воду, лед) взорвались не как термоядерные.
Ставки на конец света принимает Дьявол. Коэффициенты очень высокие, но в последнее время есть тенденция к снижению.
Востаннє редагував Душ: 27.06.2024 о 23:08
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Заморозка по линии фронта или отдадим донецкую и луганскую области?Україна не хоче затягувати війну, ми не хочемо, щоб вона тривала роками, — президент України Володимир Зеленський.
"У нас багато поранених та вбитих на полі бою. Ми маємо покласти план врегулювання на стіл протягом кількох місяців", — заявив Зеленський.
I am not perfect but I am limited edition
" Мир, мир, мир, мир, переговори, мир, мир, закінчення війни (???), мир, мир, глобальний саміт..." В той час. коли рашисти володіють ініціативою і повзуть вперед. Очевидно, ні головний лідер, ні віце-лідер не мають уявлення, що робити. Безвідмовна методика - домовитись - не працює, а по-іншому не вміють.
Востаннє редагував Йоран: 28.06.2024 о 06:15 Причина: неуважність, помилки при наборі тексту
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Выключили свет-на улице народу не протолкнешься-киоски, кофе , шеварма и мороженное.Посиделки под подъездом, закуска и пр.
Как только дали свет- с улицы всех как корова языком слизала.![]()
27 июня дебаты в США между Байденом и Трампом. Если переводить на наше время, то начало дебатов - 28 июня в 4 часа утра.
Думаю будет интересно почитать о них завтра.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks