Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В игноре: Мафальда, Александр_L, Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, Glavriba, Антуриум
така розумниця, щож ти сама не відповіси на риторичне питання, всі перемовини йдуть на сьогоднішню дату та на сьогоднішніх позиціях, все інше капітуляція
про досі тут - я не планую поки, але може стати так, що вибіру не буде
так що це моя країна, і ніяка тварюка підсмоктуюча владі, чи якійсь партії мене звідси не витурить, а жити в параші я не планую
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
То есть по факту в городе лям народу. Убираем пенсов, женщин и детей, остаётся...короче мужиков в возрасте 15-64 в Днепре 330 тыс на январь 2022го. Убираем возраст 14-25, убираем возраст 59-64, убираем инвалидов/студентов/мажоров/пупов земли/забронированных - останется...да мало останется, верно? Вот с этого остатка надо высмыкнуть 9к на штурм заминированной посадки
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
На основе фактов,я могу только сказать,что эта война надолго.
А как и когда она закончится, мне очень хочется дожить и увидеть. Но то,что я знаю точно, так это то,что пока я живу,буду делать все,что в моих силах для того чтоб она закончилась так,чтоб моим живущим в Украине и не собирающимся никуда бежать внукам не пришлось воевать.
Пойду лучше чуток поработаю.)
тут и с Резервом не все так хорошо как губу раскатали) обновляй хоть пять раз через него, но если к примеру в бумажном военнике стоит не актуальный сейчас ВОС, отличающийся от того, что за тобой в Обериге - пожалуйте повестку и ножками в ТЦК обновлять. я так понял. Подозреваю что при отсутствии бумажного варианта - бусик гарантирован даже при наличии Резерва в смартфоне
Так, відомості у військово-обліковому документі мають відповідати відомостям, що містяться в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів "Оберіг".
Якщо відомості у графах 1-5, 13 та 14 військово-облікового документа на бланку, не відповідають відомостям, що містяться у Реєстрі "Оберіг", він вважається недійсним, йдеться в постанові Кабміну №559. Джерело: https://censor.net/ua/n3491840
тут було питання ангелін за кого голосити
і опа, політична обойма кандидатів стає просто шаленою, від сені, до гончарука, від гонтаревої до свинарчука, ну звісно ж батальон монако свої видвенеПроектом вносяться наступні зміни до Виборчого кодексу України:
- додається уточнення щодо цензу осілості, а саме, що перебування за кордоном під час дії воєнного стану не є підставою для відмови в реєстрації кандидата на пост Президента України чи у народні депутати;
зі. для чого все це?
а ну і щоб залужний не випав
А чё никто не спросил откуда у Суболга такие данные под грифом ДСК как минимум, и с какого перепугу он ими тут светит и рассуждает ???
дубль
В игноре: Мафальда, Александр_L, Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, Glavriba, Антуриум
Попереду літо. Наметів я думаю вистачить на всіх. Вода - підвезти не проблема. Харчування - його вдосталь. Смаколики - ну то вже таке. Ніхто не заважає піти в сусіднє село до крамниці.
P.S.: сестри чоловік (ну той що загинув) розповідав "в селі купили кабана частину кабана, то були навіть шашлики"
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks