| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
така розумниця, щож ти сама не відповіси на риторичне питання, всі перемовини йдуть на сьогоднішню дату та на сьогоднішніх позиціях, все інше капітуляція
про досі тут - я не планую поки, але може стати так, що вибіру не буде
так що це моя країна, і ніяка тварюка підсмоктуюча владі, чи якійсь партії мене звідси не витурить, а жити в параші я не планую
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
То есть по факту в городе лям народу. Убираем пенсов, женщин и детей, остаётся...короче мужиков в возрасте 15-64 в Днепре 330 тыс на январь 2022го. Убираем возраст 14-25, убираем возраст 59-64, убираем инвалидов/студентов/мажоров/пупов земли/забронированных - останется...да мало останется, верно? Вот с этого остатка надо высмыкнуть 9к на штурм заминированной посадки
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
На основе фактов,я могу только сказать,что эта война надолго.
А как и когда она закончится, мне очень хочется дожить и увидеть. Но то,что я знаю точно, так это то,что пока я живу,буду делать все,что в моих силах для того чтоб она закончилась так,чтоб моим живущим в Украине и не собирающимся никуда бежать внукам не пришлось воевать.
Пойду лучше чуток поработаю.)
тут и с Резервом не все так хорошо как губу раскатали) обновляй хоть пять раз через него, но если к примеру в бумажном военнике стоит не актуальный сейчас ВОС, отличающийся от того, что за тобой в Обериге - пожалуйте повестку и ножками в ТЦК обновлять. я так понял. Подозреваю что при отсутствии бумажного варианта - бусик гарантирован даже при наличии Резерва в смартфоне
Так, відомості у військово-обліковому документі мають відповідати відомостям, що містяться в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів "Оберіг".
Якщо відомості у графах 1-5, 13 та 14 військово-облікового документа на бланку, не відповідають відомостям, що містяться у Реєстрі "Оберіг", він вважається недійсним, йдеться в постанові Кабміну №559. Джерело: https://censor.net/ua/n3491840
тут було питання ангелін за кого голосити
і опа, політична обойма кандидатів стає просто шаленою, від сені, до гончарука, від гонтаревої до свинарчука, ну звісно ж батальон монако свої видвенеПроектом вносяться наступні зміни до Виборчого кодексу України:
- додається уточнення щодо цензу осілості, а саме, що перебування за кордоном під час дії воєнного стану не є підставою для відмови в реєстрації кандидата на пост Президента України чи у народні депутати;
зі. для чого все це?
а ну і щоб залужний не випав
А чё никто не спросил откуда у Суболга такие данные под грифом ДСК как минимум, и с какого перепугу он ими тут светит и рассуждает ???
дубль
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
Попереду літо. Наметів я думаю вистачить на всіх. Вода - підвезти не проблема. Харчування - його вдосталь. Смаколики - ну то вже таке. Ніхто не заважає піти в сусіднє село до крамниці.
P.S.: сестри чоловік (ну той що загинув) розповідав "в селі купили кабана частину кабана, то були навіть шашлики"
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks