| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та падаждите.)
Не помню кто,вроде как Бернард Шоу говорил,что мудрость не в ковырянии в прошлом ,а в способности взять на себя ответственность за будущее. Не дословно,но как-то так.)
Так вот переговоры нужны вам с глобусом,а решать должна власть?
А вы потом опять будете ныть про " просраные заводы ,просраную страну" и ТД?
Вже через 2 тижні інформація з «Резерв+» буде прирівняна до військово-облікового документа, який матиме таку ж юридичну силу, як і паперовий військовий квиток чи приписне свідоцтво, — Міністерство оборони України.
Це станеться після впровадження QR-коду для військовозобов'язаних.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
утром тцк-шники поставили блок пост на Троещине. тормозили все машины
на меня взглянули и показали "едь дальше"
даже не остановили.
Андрей, как по вашему, завтра проголосуют свет по 4,80 грн. с 1 июня???
та ні Атріум, мені ті перемовини не сильно то і потрібні, якщо не призовуть і коли Україна втратить все поїду до Європи
перемовини потрібні Державі, так як всі три складових державності мінусові - демографія, фінанси, ресурси
якщо ти чесно відповіси на питання скільки коштує день війни і де на це брати людей та кошти (без допомоги партнерів). тоді твої слова можна брати до уваги, а якщо відповіси "мені це не цікаво", то ти просто вбита марафоном людина без мозку
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks