| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я в Украине, здесь и останусь при любом раскладе.
Я в Украине, уеду, если станет совсем плохо/появится возможность.
Я за границей, вернусь в Украину, как только предоставится возможность.
Я за границей, не определился, возвращаться в Украину или строить жизнь на новом месте.
Я за границей, возвращаться в Украину не планирую.
Клепонька, вам легше, тому що в Польщі повно в різних містах. Головне віконце впіймати.
Для того щоб його впіймати, за хвилину до відкриття треба авиорізуватися на сайті і оновити в момент відкриття.
Авторізація по телеграм. І що важливо - цей же телефон з цим телеграмом треба брати з собою і показувати на вході сповіщення, яке вам прийде після того, як схопите віконце.
Можна потренуватися заздалегідь, обравши Запоріжжя. Там майже завжди є віконця (вчора дивилася, висіли у вільному доступі)
Як знати час відкриття? По-перше дали вище канал, можна оріентуватися на той час, а так на кожну цілу годину. Можна відслідковувати
сину в травні 15. Минулого року укр.айді зробили. Діє 4 роки, до 27-го.
Може підкажете пліз, бо заплуталась - якщо наступного року (у 16-ть) йому зробити загран та потім (може) гайнути звідси - випустять? до 17,5 років начебто ще норм,а ось після йой...
і на який строк тоді вже загран зроблять, на 4 чи 10 р.р.?
загалом не дуже хочеться виїжджати, проте син один, ми взагалі удвох...Якось ще пожити хо, бажано не по ничках від всіх та вся.
Востаннє редагував Шуршунчик: 25.04.2024 о 01:46 Причина: пташка-тУпік
как бы не дошло до закрытия выезда после 16 …
Надо ехать в Гондурас
От туда вообще не депортируют
Смотрите конечно сами, но имхо чем раньше выезжать тем лучше. Они ж могут еще что-то изменить. Вон, если не ошибаюсь, закон для женщин собирались принять, но отложили до 25 года. К тому же язык чем моложе ребь, тем легче учить, легче адаптироваться. У нас малая первые 2 года было тяжело как-то совсем. Но сейчас прям повеселела.
.
Не повторяйте ошибок многих (кто ждал 2-3 недели максимум и т.д.), не верьте власти (она обманет в очередной раз). Уезжать надо сейчас. Вы можете завтра проснуться - а у погранцов новая постанова, "с возраста 14 лет (когда приписное дают) не выпускать". Делать паспорт езжайте побыстрее! На след. неделе! Понимаю, тяжело жалко и обидно вот так вот перечеркнуть всю жизнь. Повремените с выездом - может быть обидно вдвойне. А через 4е года жизни там будет видно нужен вам тот паспорт или будут уже другие документы. Подумайте!![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks