От них точно метеоризм))))
Баклажанов этих от )))))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
От них точно метеоризм))))
Баклажанов этих от )))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
В українській мові назва «баклажан» запозичена з турецької patlıcan.
В тюрки запозичили його з арабської بادنجان bādincān
Сьогодні ніхто не їсть?))
Яйця з сиром та помидорком в лаваші.
Улюблене-лениве
![]()
Интересно, а ростки помидорчиков чери считаются микрогирном и годны в еду ?)))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Мені зараз нема кому ліпити, ось і вимушена Галю купувати.
Галя це франшиза. По місту багато магазинівю. І кожен магазин це окрема кухня в прямому та непрямому сенсі. Співпадають тільки назви товару, якість може відрізнятися дуже і дуже.
Галя біля ТЦ Нагорка - гарна.Мене там все влаштовує, навіть їх холодець). Вони там і ліплять, за склом. Можна стояти та дивитися на процес.
А до того де я тільки не брала продукцію... все мені було не смачне. А іноді гідке.
Яично-черриковский манИак))).
Кстати. В АТБ очкень вкусные черри купила. Прям помидористые такие, не пластик. Они не совсем черри, овальные как сливки. Выбирать правда пришлось - спелые и колют сами себя своими хвостиками, в итоге дырявые становятся.
Я люблю микрогрин из редиски и из гороха.
я предпочитаю макроред. говяжий.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks