дык пышуть "молодёжный сленг".
выпил таблетку и вспомнил.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
дык пышуть "молодёжный сленг".
выпил таблетку и вспомнил.
Електра, зірочка наша, вітаю тебе з днем народження. Сяй посмішкою, даруй тепло і любов оточуючим і отримуй задоволення від усього що робиш. Цілую, обіймаю!
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
https://ibb.co/PDWZJVh
Я і театр. Трошки депреснячком накрило останнього часу. А у вас тут як завжди. Дівки, жрачка, піструни і над всім цим 1960
![]()
Ты не улыбаешься. Так не пойдет. Переделывай
Да, как говорил мой намного старший коллега: "может Вам она как кляча, мне так просто в самый раз". И не буду лукавить, он оказался чертовски прав. Если в 22 года я смотрел с одной стороны, то с высоты 42 года мудрости смотрю что дамы 40-45 чертовски неплохи, и станок у них приличный![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Электра приєднуюсь! Вітаю з народженнямЗатишку, коханнячка, спокою, радості, смаколиків і здоровлячка) Миру в душі і навколо. Вже зараз
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
42 красивым уже нужен молоденький. А с некрасивыми шпиндель (с) может подвести
И да, Электра теплая. Значит от всей души!
43
Відносно теорії Соробана негарна і страшна. Таких не їбуть
Вважаєте, шо як три роки хлібушка не куштувала, то завзято рада любому п'яному пердлу з слабким лібідо? Як мало ви знаєте про жінок
45. Звідки в людей стільки енергії щоб ще шось хотіти крім кави, шоколадки і в ліжко з книжкою.
Зараз читаю 13 казка. Кому облом скакать по ... Та по усьому,як мені, очень даже рекомендую
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks