КАк хорошо что у меня вода горячая, без бойлера. Хоть всю Вислу сливай с крана. Или Вислок. ))))
А на батареи горячие поставили счетчики, на каждую. Теперь придется экономить.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
КАк хорошо что у меня вода горячая, без бойлера. Хоть всю Вислу сливай с крана. Или Вислок. ))))
А на батареи горячие поставили счетчики, на каждую. Теперь придется экономить.
.
ну не знаю...
когда я серьезно ходила на йогу,
то допустим в "Джайпуре" были одни цены, в сьемном подвале - другие,
в Горном институте - третьи, а тренер был один).
если отказаться от пафосного помещения и переодеваться в каком-то условном кАлидоре,
то можно удешевить тренировки в 3-5 раз, если это необходимо.
если есть возможность переплачивать, то вай нот?
комфорт тоже дело хорошее, были бы деньги)).
да, скромная но за месяц там есть и по 20 000 гривен).
вопрос в длительности.
Востаннє редагував GALAтея: 30.01.2024 о 00:22
За даними сервісу Numbeo, який двічі на рік публікує рейтинг Crime Index, що вказує на рівень злочинності в країнах Європи, Дніпро став найкримінальнішим містом Східної Європи.При дослідженні звертають увагу на рівень злочинності за три роки. За дані беруть кількість крадіжок, викрадення авто, збройні напади, торгівлю наркотиками і корупцію.
У рейтингу, який досліджує показники злочинності в 127 містах Європи за перше півріччя 2024 року, Дніпро обійшов білоруський Мінськ та українську Одесу.
Що ж стосується загальноєвропейського рейтингу, то Дніпро теж піднявся на одну сходинку. У 2023 році місто посіло 17 місце, а у 2024 – 16, випередивши Лондон.
Я не вимикаю. Просто стоит на серединке. Горячая всегда. Мне надо. Я часто зябну (((
Слитый горячий и не нагретый бойлер накликает такой гнев и проклятия, какой ещё не знала земля, оттого туда даже никто не лезет лишний раз ))))
Свет мне обошёлся в том месяце почти 26 евро)))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks