| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вам не вдасться спровокувати мене на довгий срачик, а інші вже підвтомилися. Я можу просто послать.
Особливо коли людина навмисно перекручує моє висловлювання до такого сенсу, яким у пілотному повідомленні і не пахло.
Але, так як залишається 1 % того що то ненавмисно, а просто реакція на Ваші особисті тригери (як відомо кожен читає через призму свого досвіду життя), я поки відповіла ввічливо.
То слабость в руках (анекдот, если что).
Я всегда считал что человек имеет право выбирать где жить. И уехать если ему некомфортно. Если война так тем более срабатывает естественный инстинкт -выжить, сохранить близких.
А мы тут жили до 91 и могли только мечтать свалить из совка. И тоже называли таких у кого получилось-предателями и пр.
Еж, про "все уедут" лично ты писал и возможно не раз. Да не буквально все , но посыл был именно такой. Так что не надо тут целку из себя строить , а потом в обидки играть, что вас тут гнобят и презирают. То что Альтер эго "в душу запало" было написано именно после очередной подобной ху..ни ,которые вы тогда несли. Так что нечего удивляться , когда вам пишут что-то, что вам не нравится. Я в отличии от вас планирую жить в Украине и ваши упаднические взгляды не разделяю.
это второй форумчанин на моей памяти на огороде
который воспринимается в теме как черкаш на белых кельвин кляйнах
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Якщо що, я не згодна що це ідентичні ситуації.
Як на мене, і ті уклоністи, які намагаються щось довести всім і кожному про свободу вибору (насправді виправдатися, в першу чергу в своїх очах) і ті "підвальні", хто за рахунок приниження опонентів роблять те саме - однакові.
Ну визнай це перед собою, сиди тихенько, піклуйся про родину, донать в силу можливостей і не писди.
От і все.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks