Добрый вечер! Нужен программист 1С. Посоветуйте, пожалуйста
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Добрый вечер! Нужен программист 1С. Посоветуйте, пожалуйста
Дякую
Вчера бухгалтер отправила отчёт/заявку по больничному. Вечером около 17 часов пришли деньги. Удивились все
Вітаю!
Підкажіть, хто знає.
Я ФОП га спрощеній системі, працюю без рро.
Переказ за послуги здійснюється на розрахунковий рахунок.
Але замовникам було б зручніше відправляти за номером карти. Банк пропонує діджитал карти до мого рахунку. Я взнала що у такому разі, якщо замовник здійснить оплату саме на карту (хоча це той самий рахунок), то я попаду на 19,5 % замість своїх 5 і на обов'язкове рро.
Правильно мені надали інформацію і можливості нормально працювати з картою немає? Тобто зовсім її не відкривати.
Заздалегідь дякую.
Востаннє редагував альтер эго: 22.01.2024 о 22:28
Информация неверна. По 19,5 прОцентов-вообще бред. По карте-ключ, зависит от банка. Как банк трактует операцию
Ситуация така: если деньги с какого-либо банка заходят прямо на ваш айбан- то ок, не нужен рро. В привате -это точно карта-ключ. Если деньги не заходят прямо, а идут на каку-то карту, которую открыл вам банк, в потом поступают на айбан, то так низзя. Это мнение налоговой.
Точно знаю, что при переводе с карты приват на карту КЛЮЧ к счету от привата - перебрасывает на IBAN. Еще на стадии подготовки платежа. При этом данные карты не используются и не используется процессинг визы или мастеркард. Не нужен РРО.
При переводе с карты другого банка - происходит именно через процессинг визы или мастеркард. Это попадает под РРО
И то и то - независимо от назначения платежа
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks