| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кроме диплома у него есть опыт работы.
В Америке он точно не сможет сразу работать по специальности. В подробности я не вникал, но с его слов специалисты его профиля нужны в Канаде.
Я предложил вариант с u4u, а там пусть сам решает. Он уже взрослый мужчина. Оба варианта (канадский и американский) имеют свои плюсы и минусы.
Без подписи
Думаю, смотря какие дипломы.
А то прям вижу, как приходит человек устраиваться в госпиталь на должность нейро-хирурга, а ему главврач «проходите, устраивайтесь, тут у нас операционная, тут переодевалка, вы ж точно нейро-хирург? ну ладно-ладно, я просто так спросил, не обижайтесь, я вам верю»![]()
Вчера отвезли пакован тёплой одежды в украинский центр. До сих пор работают, принимают. Даже был удивлён немного.
Але яких саме "певних" кланів, ви не скажете. Теорії заколоту?
Прочитав статтю Джонсона в Daily Mail, звідки пішло. Все краще, ніж коментквати відгуки на відгуки. З статті: "My thoughts, of course, go first to Ukraine.
...
I have been pondering deeply what a Trump victory might mean for the war? What can we deduce from the record? Well, ask yourself first: which American president was the first to stand up for Ukraine, after Putin's invasion of 2014?"
Ну і далі - про Джавеліни (які супер відпрацювали в лютому 2022-го). І про те, що він не вірить, що Трамп може кинути Україну. А вже долі - про все інше, не пов'язане з нами, і чому взагалі Трамп не є "найбільшою загрозою" (за словами The Economist).
Джонсон може помилятись стосовно Трампа. Але він послідовно підтримює Україну - і як політик, і як журналіст.
До того ж. Трамп казав, що швидко припинить війну в Україні. Впевнені, що йому не треба давати шансу? Може, у форумців з'явиться нагода припинити хвилюватись за статус і повернутись додому.
Наверное не про политику, а скорее про эмиграцию
Арестович купив будинок у США за 1 млн доларів
Колишній скандальний радник ОП придбав собі будинок у США, в одному з найбагатших штатів, у Каліфорнії. Нерухомість вартістю понад 1 мільйон доларів була куплена, зокрема, за незаконно зароблені кошти, повідомляє адвокат Василь Костюк.
"Щоб уникнути оподаткування, Арестович використовував конвертаційні центри, що є механізмом відмивання грошей. Важливо також взяти до уваги, що обхід від оподаткування, виїзд з країни цілого полковника в час війни свідчить про низьку морально-етичну сторону Арестовича. Українське суспільство та правоохоронні органи повинні більш рішуче протидіяти шкідливій діяльності таких діячів", - підсумував адвокат.
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
То есть можно предполагать что войну летом-осенью 2024 года будут сворачивать? Ну могилизируют ещё по 500к с двух сторон и усё? Или просто понимают что те, кто знает язык, готов к труду и т.д. - к этому времени уже выехали и пора прикручивать вентиль чтобы не лезла всякая шантрапа?
как-то грустно было ехать мимо ЮЗМ, метеора и апполо
з.ы. на парковке за 2 года даже не сняли таблички с номерами машин наших, толи лень толи ждут возвращения
склоняюсь к первому
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks