| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мені здається що це ота вузьколобість.
Вчити мову людям, які через короткий термін поїдуть - це нелогічно.
А англійську вони роблять вигляд що не розуміють, але ж знають виходить? Нащо вчили? Може того що це принесе їм певні бонуси?
Італійці, які вперто десятиліттями не хотіли розмовляти туристами, поки смажений хороз в дупу не клюнув, а зараз ти диви як забалакали.
Нагадує кіпріотів, які кричать про окупацію, а самі бігають через кордон до турків на закупи. Якщо росія мене окупувала, я півкопійки туди не відправлю, як би мені не хотілося отримати якусь важливу для мене річ.
Я не могу себе представить, как у нас без украинского-русского можно выжить .
Ну разве что есть повадырь и обеспечитель потребностей.
2 місяці живу взагалі не знаючи мови.
Політ нормальний))
З телефоном ходжу, якщо не допомагає - крокодилом))
Мені навіть цікаво)
Многие, кто постраше, и правда не знают.
Некоторые залупливаются нарочно и даже с туристами. Но, так как туризм здесь очень развит, английский подтягивается, они стараются. Молодежь вся поголовно говорит.
Я рассказывала именно о закулисных беседах. Так, они карйне редко выкажут неудовольствие.
Ну и про короткий термин еще большой вопрос. Югославы тоже ехали ненадолго, Турция, Сирия, теперь Украина. Местные уже нажрались беженцев тоже, их можно понять.
Я думал Лондан из э кэпитал оф грейт британ, а вон оно че оказывается
Вивчити іноземну мову, тим більше не з твоєї мовної групи - це дуже важкий процес. Не так багато людей має можливість приділити цьому купу часу і сил. Особливо коли немає натхнення (з цими людьми взагалі треба працювати психологам, на мою думку)
А до чого тут це? Якщо людина їде в країну, вона попередньо на щось розраховує. Питання було не про це. А про оті козьї морди, що корчуть деякі люди.
Якщо до Вас підійде людина, яка звернеться англійською, навіть якщо Ви не знаєте її (англійської), Ви не спробуєте їй допомогти? Навіть подумки?
Ще краще приклад, якщо Ви знаєте англійську і можете допомогти, зробите вигляд що не знаєте, а потім ще й обсерете за спиною цю людину?
Не знаючи людину, її життя, її обставини, з якою ціллю в країні, як ото можна так.
Для мене це виглядає максимально ненормально.
Мені здалося, що було саме про людину в Україні.
Інокамовну людину.
Що не знає мов спілкування України.
Ось до того і було.
Омг
я страждала- ісстраждалася....Якщо до Вас підійде людина, яка звернеться англійською, навіть якщо Ви не знаєте її (англійської), Ви не спробуєте їй допомогти? Навіть подумки?
Яка різниця що саме зроблю я? Цю людину можуть не зрозуміти бригади швидкої допомоги.
Поміркуйте про це.
Однак жив же тий, з якого почалося обговорювання, та норм себе відчував. Про що взагалі морва)))?
Востаннє редагував ~ Электра ~: 19.01.2024 о 22:49
Для мене також максимально ненормально, коли людина не намагається вивчити мову, якщо для цього є умови і є сенс.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks