| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дальтоник был уверен что он в зелёной.)))
Лучшее средство - не чыпаты людей взагали
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Негр - це приналежність расі.
Я вичитала (не знаю наскільки можна довіряти цій інформації, особисто з темношкірими не спілкувалася) що на негр не реагують, тільки на ніггер (там свої історичні корені цього слова)
Афроамериканцями називають так, тому що вони громадяни Америки, з походженням з Африки. Після того як їм почали надавати громадянство люди захотіли самоідентифікації.
На рахунок жителів Африки не знаю, вони наче без претензій, ні?
я и лысожопых тоже очень люблю).
этнический. Этнический африканец. Мне так кажется норм.
Это если обязательно надо акцентировать на этом (бывает надо).
Вроде норм звучит, а там хз.
Но я в обществе стараюсь сказать "мужчина в красной футболочке" или "в большой шляпе и с пейсами", а не азиат-негр-еврей. Хотя сейчас с мужчиной тоже могут быть обидки)).
Ні, це не мода, це історія. Дуже давня.
Мені теж спало на думку про в/на одразу.
Як скучно я живу. Взагалі не попадала в такі ситуації, коли треба б було вирішувати як політкоректно вказати на людину.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks