| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Аббатство. Посмотрела три серии.
Пока так...слегка мыльно. Но отдыхательно и весьма мило. Посмотрим еще.
Мне нравится бабуля).
Но там тоже ЛГБТ. Да что ж такое))?
Посмотрела "Разум и чувства", годно. Спасибо Galaтея. А посоветуйте ещё какой-нить мылодрамный) сериал с красивыми актёрами?
так вам уже все 100 раз "Аббатство" предлагали),
там Дэн Стивэнс играет, тот же, что и в "Разуме и чувствах")).
красивые актеры там все, наряды, интерьеры, качественное мыло.
или "Опасные связи" с Катрин Денев, Роман Полански режиссер!
https://m.youtube.com/watch?v=8KYxN1Ce2bA&noapp=1
ППКС
"в пошуках кохання" танців та пісень щось не дуже побачила (дивилась в укр.перекладі)
як на мене - якась дурня, вибачте.
в англійців є багато цкавого, але і ось таке теж трапляється.
Навть "Передвісники" обидва зайшли набагато краще, хоч Пратчета не розумію (що вони у співавторстві я пам'ятаю).
я вчера досмотрела таки "Фарго" все серии кроме последней.
шо вам сказать?
это сон наркомана в зимнюю ночь)).
киллер в килте и бабушкином пальто тоже странный,
хотя он и должен быть странным по факту существования в этом сериале)).
"Розділ" ("Severance") - серіал для любителів фантастики, візуальної естетики та незвичного сюжету від Бена Стіллера. Для мене це нібито довжелезна серія "Чорного дзеркала". Це серіал-головоломка, який піднімає багато запитань у глядача. Цікава ідея, гарна картинка, два світи роблять "Розділ" (на мою думку) одним з найкращих серіалів минулого року. Чекаю другий сезон.
Смена настроения - смена жанра. Случайная находка: фэнтези "Колесо времени" 2021 г. с Розамундой Пайк. Не ожидала её увидеть в таком амплуа. 2 сезона. Пару вечерочков можно скоротать.
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
там, говорят, настоящий детектив вышел)
надо смотреть
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
Чотирнадцять взагалі-то)) ...причому 3 фінальні книги дописував Брендон Сандерсон, спираючись на чорновики/нотатки вже покійного, нажаль, автора циклу. Ну і звичайно ж за згодою та дорученням родичів Джордана. Дописав непогано, як на мій смак, можна критикувати фінал (він не всім до вподоби), але стиль і сюжет було збережено.
Ну і якщо володієте англійською - останні книги читайте в оригіналі. Тому що з перекладом останніх трьох книг у певний час була біда, на той момент, як я їх читав - існувало кілька варіантів аматорського/фанатського і жодного професійного(( ...читати було дещо важкувато((
...втім, може вже ситуація змінилась на краще і професійний/видавницький переклад 12, 13, 14-ї книг вже вийшов.
Востаннє редагував Evil Rex: 17.01.2024 о 21:25
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
12 - "Грядущая буря"
13 - "Башни полуночи"
14 - "Память света" (остання, фінальна)
Читав в російському перекладі, тож даю російські назви.
...п'ятнадцята, "Нова весна", це по факту - пролог до серії, зроблений, так би мовити, паралельно з основним проектом, можна читати окремо, після всього циклу, а можна і не читати))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks