| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Ну добре. В перший раз, якщо пуза немає і там твердющий... прес, може і піде на побачення. Та якщо не зважаючи на твердюще знайомий виявиться снобом, душнілою і тп. Друге побачення під питанням. Окрім випадку коли потрібне тільки твердюще на деякий час.
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
О боже, я по спілкуванню на сайті знайомств десертацію можу написати))
Причому у своїх різних як вікових, так і вагових категоріях))
Тю. Я писала что вешу 60, а пришла тумбой восьмидесятикилограмовой)))
Ну через пару месяцев стала 56, твердющще отработало свой деякий час )))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Я не ліцемірю.
Звісно, якби я була та красуня з накачаним свистком, то може і не пішла б з некрасивим.
Ходила зі всякими, головне як він зачепив розмовою ще онлайн.
Єдине, що може співпадати з твоєю теорією, стосунки були тільки з привабливими чоловіками.
І з ботаном)) правда мало, бо мені подзвонила його девушка І попросила не чіпати квіточку))
Але стосунки з красивим гівном навіть не починалися.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks