| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Давно у настойота не была лучшим автопискомерок не было
ВОт тут немцы из автоклуба (АДАК) намеряли свежачек. Цена\много авто; Они достаточно утилитарны как правило, в оценках;
Смотрим, ругаемся, принимаем; Напомню, что по немецкой традиции -балы чем меньше, тем лучше
https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeu...king-autotest/
Меня больше заинтеросовал низ списка, тоесть самые "понтовые" и бесполезные машины на рынке
Не в самом низу, но все же.
Hyundai Staria 2.2 CRDi
Shit or get off the pot!
Ланос спорт круче))
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
blues required by world! Всё, что можно сделать с крысой, можно сделать и с человеком. А с крысой мы можем сделать почти всё.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
до речі як Київстар помер на кілька днів, був клич ділитися вайфаєм (відкривати публічний доступ), вгадай до кого мені вдалося в центрі підключитись, щоб повноцінно 10 хвилин попрацювати?)
ЗИ: я теж ділився, але в мене роутер на офісі геть не далеко добиває, може хтось з сусідів й скористався...
ти в мене тут тепер головний хто в курсі, де що кому потрібно по благодійності))
так от, может де там збирали ліки, є омега 3 (риб'ячий жир) дитячий, але в мене його багато, можна й військовим (просто дозу корегують), у Янь вже запитав. якщо що ткни носом або свисни куди треба може?
Востаннє редагував Цветочник...: 07.01.2024 о 18:48
Ременные tsi последних генераций очень и очень! Не знаю как 1.2, но 1.4 при условии хорошего масла и топлива проедет овер 300к. Хочешь экономить - човгай степенно с расходом 7л/100 в городе. Хочешь наваливать - не вопрос, полка момента отличная, макс момент больше чем у меня в 2.5 атмо.
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks