Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1815 з 2307 ПершаПерша ... 81513151715176518051806180718081809181018111812181318141815181618171818181918201821182218231824182518651915 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 46133, показано з 36 281 по 36 300.

Тема: Перекличка

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    3 058

Типово

Так по идеи только с инвалидом можно пересекать границу (по крайней мере из Украины)

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 535

Типово

Цитата Допис від Pro1004el Переглянути допис
    Так по идеи только с инвалидом можно пересекать границу (по крайней мере из Украины)
    Если инвалид стоит на консульском учёте..., короче Постанова говорит такое:

Виїзд за межі України громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років, зазначених в*абзацах третьому - сьомому,*дев’ятому*і*десятому*цього пункту та*пункті 2-2*цих Правил, може здійснюватися самостійно без осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, осіб, які потребують постійного догляду, чи дітей, визначених пунктом 2-2*цих Правил, на підставі довідки про перебування таких осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, осіб, які потребують постійного догляду, чи дітей, визначених пунктом 2-2*цих Правил, на консульському обліку, документів (їх нотаріально засвідчених копій), що дають право на виїзд, які передбачені відповідно в абзацах третьому - сьомому, дев’ятому і десятому цього пункту та пункті 2-2*цих Правил, та документів, зазначених у*пункті 2*цих Правил.
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Ехал в Германию, где ухаживаемый инвалид и находится

Все погранцы как часть ЗСУ, работает в соответствии с внутренними постановами (которые внезапно могут быть и секретные секретные).

Не пустили на трех пунктах пропуска.
    За время полномасштабной 8 раз человек выезжал, 4 раза в этом году, последний раз у ноябре.

Конечно можно обжаловать.
    Месяца три называет.
    Ни к чему не приводит.

Сегодня ваш юмор на высоте. )
    Так його можуть призвати навіть, не то що не випустить. Немає факту догляду.
    Якась дивна ситуація, якщо чесно.
    Там той догляд оформлюється після установлення самого факту (фізично доводиться). Потім з цими доками треба йти у військомат, де ставлять відстрочку на певний період (3-6 місяців). Те що виїжджав раніше може вже не мати значення, зміни були ось у жовтні десь. Поки організувалися, вже й листопад.

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Если инвалид стоит на консульском учёте..., короче Постанова говорит такое:

Виїзд за межі України громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років, зазначених в*абзацах третьому - сьомому,*дев’ятому*і*десятому*цього пункту та*пункті 2-2*цих Правил, може здійснюватися самостійно без осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, осіб, які потребують постійного догляду, чи дітей, визначених пунктом 2-2*цих Правил, на підставі довідки про перебування таких осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, осіб, які потребують постійного догляду, чи дітей, визначених пунктом 2-2*цих Правил, на консульському обліку, документів (їх нотаріально засвідчених копій), що дають право на виїзд, які передбачені відповідно в абзацах третьому - сьомому, дев’ятому і десятому цього пункту та пункті 2-2*цих Правил, та документів, зазначених у*пункті 2*цих Правил.
    А в цьому всьому головне виявиться документи. Вимоги до них постійно змінюються.
    Там до певних категорій інвалідів з'являвся пункт про "якщо в родині немає іншої людини, яка може здійснювати догляд", не знаю чи він ще є, чи вилучено.
    Короче нюансів багато.

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 535

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Там до певних категорій інвалідів з'являвся пункт про "якщо в родині немає іншої людини, яка може здійснювати догляд", не знаю чи він ще є.
    Отсрочка по мобилизации - да, если нет другого члена семьи, это ж ещё летом приняли (Законопроект №9342). Супроводжуюча особа - совсем другая Постанова (про правила перетинання кордону), не имеющая к Закону о мобилизации никакого отношения
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 405

Типово

Закон зарегистрировали.
    Сейчас примут. Потом пропишут инструкции.

Судя по всему хотят цифровизировать.
    Делать базы.
    Опять загонять в военкомат всех по кругу для получения «полных прав».

❗️Якщо військовозобвʼязані не виконали ряд відповідних обовʼязків, то їх вносять до Єдиного реєстру боржників

До них застосовуватимуть наступні обмеження:

- заборона на виїзд за кордон,

- заборона на проведення операцій з рухомим та нерухомим майном,

- обмеження в праві керувати транспортним засобом та отримання посвідчення водія,

- обмеження прав розпоряджатися коштами та іншими цінностями,

- відмови у підписанні кредитних договорів,

- зупинення отримання пільг та послуг від держави.

Тимчасові заходи анулюватимуться за повідомленням керівника ТЦК.

Вот уже и обрисовывается картинка.

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Отсрочка по мобилизации - да, если нет другого члена семьи, это ж ещё летом приняли (Законопроект №9342). Супроводжуюча особа - совсем другая Постанова (про правила перетинання кордону), не имеющая к Закону о мобилизации никакого отношения
    Я писала що чоловіка можуть мобілізувати, якщо буде встановлено той факт, що фактично не доглядає за інвалідом і є кого доглядати.
    Взагалі це якісь 2 різні планети. У військоматі не було достатньо документів інваліда 2 групи, що ми там тільки не вислухали.
    При цьому сам інвалід міг взяти своє посвідчення і спокійно виїхати закордон.

Дописів
    33 066

Типово

удивлен познаниям некоторых в требованиях на выезд
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    удивлен познаниям некоторых в требованиях на выезд
    Це про мене чи Алекса?))

Дописів
    33 066

Типово

Це про мене чи Алекса?))
    не про тебя 100%

Дописів
    33 066

Типово

️Чоловікам призовного віку, які перебувають за кордоном, робитимуть паспорти лише по пред'явленні військово-облікових документів.

Така норма міститься у законопроекті про мобілізацію, поданий Кабміном. Це стосується як внутрішніх, так і закордонних паспортів.

первый же вопрос - как отказаться от гражданства
    короче было 40млн станет 20
    через год-два 15

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 405

Типово

️Чоловікам призовного віку, які перебувають за кордоном, робитимуть паспорти лише по пред'явленні військово-облікових документів.

Така норма міститься у законопроекті про мобілізацію, поданий Кабміном. Це стосується як внутрішніх, так і закордонних паспортів.

через год-два 15
    Я сегодня максимально странное видео смотрел про то как в автобусах шмонают мужчин.
    Говорит чел там прямо проверяют документы и создают какую то базу, и мужчин и женщин.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 405

Типово

Я писала що чоловіка можуть мобілізувати, якщо буде встановлено той факт, що фактично не доглядає за інвалідом і є кого доглядати.
    Взагалі це якісь 2 різні планети. У військоматі не було достатньо документів інваліда 2 групи, що ми там тільки не вислухали.
    При цьому сам інвалід міг взяти своє посвідчення і спокійно виїхати закордон.
    Чтобы этот установить нужно целые следственно оперативные действия проводить? Или как это происходит? )

Дописів
    1 933

Типово

Я хочу, чтоб Вики муж вернулся, поскорее

Звідки Ви
    Dnepr-сити,street в каштанах
    Дописів
    20 938

Типово

Цитата Допис від Korolevishna Переглянути допис
    Я хочу, чтоб Вики муж вернулся, поскорее
    Дякую за бажання. Я теж дуже хочу
    Востаннє редагував *Vica*: 26.12.2023 о 10:35

Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
    I have nothing, if I don't have you
    Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)

Дописів
    1 933

Типово

Різдвяна ноченька, здійсни

Дописів
    10 053

Типово

через год-два 15
    Там тем, кто за границей, только демо версия. Тем, кто в стране без брони, гораздо сложнее.

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Чтобы этот установить нужно целые следственно оперативные действия проводить? Или как это происходит? )
    У довідки про догляд мабуть є строк, кажись 1 рік.
    Я це все вичитуввла по ходу поки слідкувала за тим що пишуть у чаті Лук'янченківа. Там багато різних ситуацій, Ви теж можете додатися і деякий час почитати, в телеграмі по такому запросу, тільки російською фамілійо

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 405

Типово

Цитата Допис від sanyok Переглянути допис
    Там тем, кто за границей, только демо версия. Тем, кто в стране без брони, гораздо сложнее.
    Я думал хату переписать на родителей, но там вроде первые 3 года нельзя продавать без налога.
    Можно своего фопа закрыть родителям открыть.
    Ну и директорство тоже переписать на родителя.
    Ну и пользоваться картами родителей.

Пока не понятно как оно работать будет.
    Поглядим.

У довідки про догляд мабуть є строк, кажись 1 рік.
    Я це все вичитуввла по ходу поки слідкувала за тим що пишуть у чаті Лук'янченківа. Там багато різних ситуацій, Ви теж можете додатися і деякий час почитати, в телеграмі по такому запросу, тільки російською фамілійо
    Там на самом деле прокопались к наличию пенсионного инвалида. Раньше проезжалось по справке мсек.
    И еще им не понравилось что был не оригинал консульского облику, а копия. ( хотя там qr код и можно посмотреть подлинность)

В любом случае это искусственное приколупывание так как по этим документам уже выезжалось и не раз.

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Мы стали забывать о букве и духе закона. Например. Буква - вернуть НДС экспортеру. Дух. Хервам.

Сторінка 1815 з 2307 ПершаПерша ... 81513151715176518051806180718081809181018111812181318141815181618171818181918201821182218231824182518651915 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті