| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та ні. Мені просто по приколу читати оГородних аналітиків які хочуть передбачите те, що не можуть передбачити провідні аналітичні центри світу. Принаймі публічно...
ЗІ Йож вибачай, не відповідаю лише тому, що не зрозумів що ти там написав..... Я не знаю, що таке бєданіє....
ЗІ ЗІ накину ще.... Арестович сказав, що Україні потрібно підтримати Росію й разом напасти на Європу.... колись він там був якимсь радником
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ну тут я можу допомогти. Смажити качку по пекінські потрібно на решітці яка лежить на противні з водою, й все це обмотане фольгою. Й так дві три години в залежності від качки й температури духовки.... потім качку виймаєш обмазуєш отим соусом що я писав й ще хвилин на 15-20 без фольги й води...
ЗІ як в ресторані де ти куштувала я не знаю.... на Кріті в азіатському ресторані нам качку по пекінські взагалі принесли в клярі...![]()
Якщо то желание, то на бажання Росії досягти своїх цілей зараз не вплине нічого окрім відчутної військової поразки а от на затримку російських військ на території України таки дія як швидка мобілізація всіх українців за кордоном ЄС якось та допоможе... можливо не надовго, але таки допоможе....
Помогут ракеты дальнего действия, и авиация.
Возможность наносить удары по оборонным предприятиям рашки.
Просто люди ничем толком не помогут.
Разве что Украина будет дольше упираться.
Но пока в Бердянск и Мелитополь наполняется рашиками из рашки. И через годик другой мы получим абсолютно не возвращаемые территории как Крым и Донбас.
Чем хуже перемирия как есть?
Упираться до какого момента.
У раши все збс с экономикой, с поставкой оружия перечень которого больше чем наш, с моблизацией ванек за 2 тыс долл в месяц.
У нас по всем пунктам проблемы. Решение этих проблем не предвидится еще и с международными отношениями вопросы, и походу с внутренними.
Сейчас каждую неделю становиться все тяжелее и тяжелее.
Под этим всем теряем защиту прав, свобод, чести, украинцы сильнее ругаются между собой, вылавливают на улицах, сейчас вот мы обсуждаем как будут там счета блокировать.
Это как ссора которую нужно остановить пока не началась поножовщина.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks