| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Украинцев, которые за границей скрываются от мобилизации, нужно лишать пособий и вида на жительство тех стран, где они находятся, — советник главы ОП Подоляк
Когда уже за звиздежь будут наказывать
При выполнении списка требований, то теоретически можно подаётся через 21 месяц + 3 сам процесс. Итого 2 года или чуть менее. Примеров этого не так много - хотя есть и они), ибо кроме медальки "я молодец" особых практических моментов нет. Ну ипотека разве что, если кто то морально к ней готов через 2 года. (а это тоже редкий кейс). К двум годам ещё не выветриваются все забабоны про сервис, мобильные приложения, дотсавки и весь другой булшит, которым кишит эта тема, по не зрелости переехов
я гадала мені одній то здалось...
мене трохи дивує навіть не те, коли ті хто туди поїхав плачуть сервіс не такий , все не то й не так, мені більш дивує окремий "плач" я к в нас тут капець погано з вуст тих, хто виїхав давненько, я наприклад з 2014 року виїхала з Донецька , при чому до 2014 рока й бажання не мала виїхати, наприклад саме до Києва , хоч мала можливість , виїхала бо ті обставини мене там примусили, але ходити кожного дня в чат міста й писати як там погано нема бачу сенсу, я свій вибор зробила , зараз не хочу виїджати одна , або не залищусь тут одна - а так мене все влаштовує й подобається місто де я зараз живу , не подобається тільки війна ... я це місто повернулась навіть тоді коли тут ходити можно було тільки там де розмінювання зробили... як би в мене була мала дитина не знаю , може би й поїхала, але точно працювала би там й вчила мову .
іноді тут чоловіки , допотопні, поводять себе гірше за істеричку ...
Может будет полезно про Блу кард в Германии. Пардон, текст только в скрине)
Spoiler: тут
Да я тоже скучно проработал до перманента. Но нам повезло с довольно стабильным временем.
Зато сейчас вижу много нескучных ситуаций, со всеми лейоффами в айти, когда люди собирают свои семьи под мышку и отправляются обратно домой. Оно сильно ярче в Штатах, конечно, но в Европе тоже не редкость.
1) дякую
2) тут питання не тупості, а в відкритій вірі, що людтині допомогають коли вона потребує, а не коли вона просто хитрожопа, я с особистого би могла ще прикладів привести, але не буду, бо тут різні читають, й не хочу потім свої слова почути по раша тіві ...
3) отож.... на жаль це дійсніть.
Это потому что он мало на экскурсии ходит ))
та че ж не поверить верю
просто был приятно удивлен
а в Днепре такое не искалось т.к. не было причин
да и тут не искали просто мимо шли
туда просто пришел и все? или как то надо от школы или еще как?
принадлежности тоже все выдают? тим карандаши краски кисти?
хорошо когда такое есть
Востаннє редагував Glavriba: 22.12.2023 о 15:17
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks