.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
.
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Не вьігодно Україні то дуже взагалі.... тут вже всі зрозуміли що від втікачів толку нуль.... хоч зараз хоч потім... а от від їх активів, в кого вони є, користь таки може бути.... Якщо закручувати гайки тим хто лишився то можна отримати соціальний вибух, а якщо доїти "батальон Монако" то народ всередені як мінімум буде не проти.... якось так...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
https://www.migrationsverket.se/Engl...uirements.html
Обычная рабочая виза.
Що я вважаю? Що країні потрібні ресурси? Так це видно всім.... там без варіантів.... Що ці ресурси будуть шукати будь де? Так це теж без варіантів. Що самий безпечний внутрішній ресурс це активи "Батальону Монако" .... ну тут можливо варіанти й є... Але в нас завжди йшли сами легки шляхом.... цей шлях самий легкий. Так я вважаю.... Те що соціального вибуху в цьому випадку не буде гарантія 99%....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
думаешь, за 2 года у них остались не проданные и не переписанные на родственников активы? После периодических угроз о том что "мы вам что-то сделаем"?
Далее, знаю ряд людей, выехавших с оккупированных территорий и не только через россию. Например, когда под Харьковом стояли войска, часть населения выехала через ту сторону и дальше Латвию. Херсонцы массово выехали через Крым, пока город был оккупирован. Бердянцев и мелитопольцев, мариупольцев очень много в Европе.
Они покинули страну, получается, не через официальный КПП, их Украина никак не отличит от переплывших условную Тису. Их тоже запишем во втикачей?
Им бы сейчас ещё ФОПов к ногтю прижать (мужиков на войну, мужицкие ФОПы перевести/перерегистрировать/свести во едино в какой-то концерн с гос. формой собственности. А на женские ФОПы налог придумать поярче). Так сказать забить последний гвоздь в крышку гроба "Экономика". Интересно в Зе есть толковые радныкы з пытань экономики? Подскажут ему что ещё в этом направлении есть над чем поработать
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
ні, це саме перше притання. І воно повинно будти оприлюднене.
Інакше це не законність, а "вор у вора дубинку украл".
ще як потрібні. Особливо людські...Що країні потрібні ресурси? Так це видно всім.... там без варіантів.... Що ці ресурси будуть шукати будь де?
В Дніпрі ось мусульманский центр планують будувати в наступному році. Великий. З мечеттю та усім іншім. Будуть ресурси. Тільки....які?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks