Колись один з директорів фірми їздив на корпоратив до партнерів. Там до зелених сопелек ужерався.
Цікаво, в нього ж теж були і секретар, і бухгалтер, і економіст..
Ви зараз відкрили мені очі, а то я все гадала тоді))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Колись один з директорів фірми їздив на корпоратив до партнерів. Там до зелених сопелек ужерався.
Цікаво, в нього ж теж були і секретар, і бухгалтер, і економіст..
Ви зараз відкрили мені очі, а то я все гадала тоді))
Якщо всі навколо тримають субординацію, то мабуть не так весело))
Один одного веселять?))
Мені подобався формат коли почали в офісі, а потім кудись поїхали на нейтральну територію.
В нічний клуб танцювати. Або боулінг класна тема була.
И у нас сегодня “корпоратив” )) Идем на ланч всем коллективом (5 человек).
Как вспомню корпоративы в Днепре, в исключительно мужском коллективе - аж вздрогну ))
Без подписи
угу, тому я й писала про мастер-класи-коли там твій департамент й все й німа отого - тебе знають, тому ти повинен бути у своїй ролі, терпіти ті корпоративи не могла , відсиджувала просто....єдине цікаве там було -виступ селебріті й поїсти чогось )))))))
ось перед війною останній- готували стейки -мастер -клас )) - гриль на 25 поверсі -![]()
не помню , два года назад то было , здесь - https://gastroloft.com.ua/ru/
Драться спать рыгать...ипаться лезут, ну впринципе лезут, и порой девки к мужукам, о которых мечтают месяцами и вот случай подвернулся.....
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
бедные мужики, от абузерок отбиваются, лезут своими слюнявыми губами
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks