| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Замислилася, восени 1999 орендувала однушку на теріторії Дііта (Лазяряна) за 60 ₴. Район Мака отой довгий малосімейка пропонували за 45₴
На сьогодні сильно за 60 баксів на орендуєш житла в Дніпрі
На 2001 моя зарплатня в Єві, продавчиня вищої категорії450 грн. Звичайна 320 грн. Цікаво скільки то в баксах. Не більше 50 ти мабуть. Тому Королевішна зі своїми 150 в дамках)). Не рахуючи Кімон авжеж
Зи гугл малює мені аж 80 баксів. До сліз
Востаннє редагував *Vica*: 17.12.2023 о 19:50
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Обожала жить дома, с мамой и папой. Но была вынуждена лазить по хаткам за мужем и по съёмным и по его личной )))
Опыт - гавно. Я быстро избавилась от мужа и вернулась под крыло родителей к тридцатке ярких лет ))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Так, мені показує курс 5.4
Не чули, не значить що не було)) Маю всі підтвердженнявуха,лапи, хвістграмоти і проходження курсів з підвищення категорії + співбесіда с корпоративним психологомЯк раз дупу підтерти
Это как у Леди Макбет ...?Я быстро избавилась от мужа![]()
ото я оживил)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks