| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну конеечно, жена уже даёт без предварительных ласк и ушной лапши......сосед давно стал другом. Колег нету, бо удаленка.
Не я не о комто, я просто так))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
ПДВ платять всі купляючи щось у платника ПДВ. Але платники ПДВ, що займаються комерційною діяльністю, платять тільки різницю між продажем і покупкою товарів де включене ПДВ.
Наприклад, комерційний платник ПДВ продав на 240 000 (пдв 40 000), а купив товар на 120 000 (пдв 20 000), заплати в бюджет різницю 20 000.
а якщо купиш щось без ПДВ, то заплатиш усі 40 000 з продажів.
Зараз електрокари звільнені від пдв та збору і пенсійний фонд.
Вы прикалывайтесь? Мы с Ежом говорили про возврат НДС и надо быть плательщиком. Что не так?
мабуть ви великий спеціаліст з повернення пдв))) неодноразово це робили і розумієте як це працює на практиці)
Я так поняла, речь идёт о туристическом возврате НДС. Приезжаешь в Италию, к примеру, покупаешь там шубу. Выезжаешь оттуда, предъявляешь чек на таможне (есть специальный отдел в аэропортах) и тебе возвращают НДС. Наликом)) реальная история из Италии. Но надо быть туристом, не резидентом страны для такого возврата. Ведь конечным плательщиком НДС является резидент-покупатель.
Хотя, может, не об этом речь?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks