Киевчата...((((
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Киевчата...((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
да, все оказалось гораздо хуже,
теперь заявляют, что полное восстановление возможно и неделей не обойдется..
--
В кращому випадку роботу мережі зможуть відновити протягом доби, а в гіршому – через тиждень.
"Хакери "вбили" не тільки Кору – головний пункт управління всією мережею оператора,
а й позносили конфігурації на транзитних базових станціях (головні вузли, від яких працюють декілька інших станцій).
До прикладу, в Київській області знаходиться орієнтовно 1500 базових станцій, з них 150-200 – це транзитні.
"Якщо прийдеться їх переключати вручну, а не дистанційно, то це може зайняти мінімум тиждень часу.
Ремонтні бригади вже роз’їхались на декілька таких станцій. Але ми надіємось, що вдасться скоро підняти Кору,
тому зв'язок може з’явитись десь протягом доби і то, лише точково", – розповів один із інженерів компанії."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
хто заковтнув фсбшний фейк про буковель? блюйте швиденько![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
то все Пушкин,
сукин сын..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Если ваше видео не содержит цыцёк, прошу его тут не показывать![]()
сын-то может и сукин, а воспитанник - угрофиннкин ариныродионовнын![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
Месяцы...и это просто запустить худо бедно саму сеть, даже не до состояния до падения...и очень большой процент что многие люди не увидят свои номера в сети, и потом придётся стоять в длинных очередях в офисах для реанимирования номера.
Есть ещё один вариант, если действительно поднимут в течении недели, то нас всех просто , как говорит наш любимы мэр, накуевертили, и произошло там совсем другое а не хакерский взлом.
это осколками такое -источник - https://www.facebook.com/obozrevatel
как на рашке так и у нас не пишут всего - в целях безопасности в том числе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks