| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Мафальда: 07.12.2023 о 15:27
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Апсолютно покєр як ви там готувалися до того екзамену,якщо професор,що його в вас прийматиме всю ніч пробухав з друзями у нічному клубі,або ж просидів у каталашці за порушення комендантської години і тільки вранці звідти вийшов. В нього свої проблеми ( голова болить,або спати хочеться), а тут ви з вашими офуїтєльними знаннями предмету.)))
Востаннє редагував Антуриум: 07.12.2023 о 15:30
Петриківка потерпає від невігластва.
Терміново туди наряд з чятіку варто відрядити
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
мені здається очі не-боржник витріщав на передвиборчих перегонах
На жаль у Вашому висновку нема логічного зв'язку між можливостями окремого гіпотетичного зоотехніка (Ви чогось самі обрали собі таку межу проф. здібностей) до налаштування, або навіть будівництва АЕС, та дорученнями Президента посадовцям з покище його команди.
Буває й таке "І таке буває"
ну що, любителі інструментів прямої демократії, телегу блокуємо?
ахаха, але ж тема покаяння - це якщо не ваше особисте, то однодумців ваших, ахаха, зустрічалось неодноразово. я б до такого не додумався, ахаха, змішувати політику з релігією, ахаха.
А про клепку? Ну от я в 2014 за кого голосував? Як щас пам'ятаю: за кандидата-олігарха, який набув статків у дещо сумнівний спосіб; мав досвід політичних скандалів з сумними наслідками; працював в уряді Азарова-Януковича, вже після Харківських угод і інших "здобутків" донецького клану; нічим особливим не відзначився під час Майдану, зате проявив видатну активність після нього; мав незначний рейтинг за кілька місяців перед виборчою кампанією і не розглядався, як реальний кандидат; взяв участь в неоголошеній зустрічі з іншим олігархом, на якій поділили майбутні посади; за допомогою підконтрольних ЗМІ одурманив народ популістськими обіцянками; добився статусу нібито єдиного кандидата від демократичних сил; відверто зізнався в намірі порушити законодавство ще до виборів (не продавати ТБ канали), та інше.
І я за нього голосував.
От справді, була клепка в голові?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
як не було, то й не буде ахаха
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks