Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1167 з 1270 ПершаПерша ... 1676671067111711571158115911601161116211631164116511661167116811691170117111721173117411751176117712171267 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 23 321 по 23 340.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Саша67 Переглянути допис
    Де там про оружие?
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Саша67 Переглянути допис
    там же про это - "Прем'єр-міністр Японії Фуміо Кісіда заявив, що Токіо готовий додатково надати близько 4,5 мільярдів доларів на відновлення України."
    так что..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Вначале думал прикол в ТГ, а потом нет, СМИ начали дублировать эту информацию...

...кто то реально бухает или живет в параллельной реальности там в ОП ???

"коммуникатор" сказал, что мы побеждаем, и что у него есть план..
    --
    "Украинские защитники уже прошли первую и вторую линии обороны оккупантов,
    и сейчас находятся перед третьей, сообщил министр обороны Украины Рустем Умеров в интервью FoxNews.
    "Мы деоккупировали 50% нашей территории, мы побеждаем Россию на нашей земле,
    вернули территорию, освободили ее. И сейчас у нас есть план на 2024 год
    ", - заявил он."
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    "коммуникатор" сказал"
    Ты веришь? Я ж вчера эти слова комментировал...пошла фаза успокаивать народ, что бы всё не сорвалось в штопор...

Один уже тоже договорился...

Зеленський зняв Веніславського з посади представника президента у Верховній Раді.

Веніславський відомий своїми резонансними заявами щодо мобілізації. Перед звільненням він заявляв, що вручення повісток планується через електронну пошту.
    ...конечно удобнее сачком народ с улиц в бусы и сразу на фронт отправлять...надо быть полным имбицилом выделить бюджетные деньги на оповещение по электронной почте...сцуко, ну как таких валенков ставят в представители президента???

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Возар выходи. Шо тебе там сегодня написали? Рассказывай.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    9 531

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Де там про оружие?
    А "про оружиє" ось тут:

США всередині країни вже інвестували 27 млрд доларів у виробництво зброї, боєприпасів та іншого обладнання для України, — очільник Пентагону Ллойд Остін.

За словами міністра, для цього Штати залучили власну оборонно-промислову базу в понад 35 штатах, але також потрібно працювати над тим, щоб Україна могла виробляти необхідні запчастини та озброєння ближче до поля бою, щоб швидше доставляти їх своїм військовим. Також Остін наголосив, що потрібно посилити логістику та інформаційні технології.

Очільник Пентагону висловив надію на те, що Конгрес незабаром схвалить терміновий додатковий запит президента Джо Байдена щодо національної безпеки, який міститиме ще 50 млрд доларів, які реалізують через промислову базу США.

"Значна частина додаткових коштів повернеться до нас через інвестиції в робочі місця в США. І всі ці гроші повернуться до нас через інвестиції в американську безпеку", — сказав міністр під час Конференції оборонних індустрій.

Свою вже потрібно виготовляти

США всередині країни вже інвестували 27 млрд доларів у виробництво зброї, боєприпасів та іншого обладнання для України, — очільник Пентагону Ллойд Остін.

За словами міністра, для цього Штати залучили власну оборонно-промислову базу в понад 35 штатах, але також потрібно працювати над тим, щоб Україна могла виробляти необхідні запчастини та озброєння ближче до поля бою, щоб швидше доставляти їх своїм військовим. Також Остін наголосив, що потрібно посилити логістику та інформаційні технології.

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Ты веришь?
    что кто-то набухался,
    и что там есть еще и план..?
    конечно..))

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис

Украина возможно и готова. А конкретный Кулеба, готов?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 028

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис

https://www.president.gov.ua/news/an...-siyarto-87533

роZZ іпсо напевно?

))
    Таки справді:
    "Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з міністром закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини Петером Сійярто..." https://fakty.com.ua/ua/svit/2023120...zs-ugorshhyny/

Власне, для чого в уряді є міністр закордонних справ Кулеба? Прізвище якого не кожен згадає одразу?
    Якщо подібні питання вирішує інша особа, яка не має стосунку до дипломатичної служби, зате має довіру від президента?
    І чи не слід очікувати, що, припустимо, міністр освіти буде займатись питаннями яйценоскості, опоросу і процентом жирів в маслі, якщо йому пощастить привернути прихильність президента?

Зрештою, трохи дивно, що Зеленський так і не надав абсолютно незамінному Єрмаку якоїсь пристойної посади, щоб хоч трохи прикрити абсурдність ситуації. Наприклад, міністр-рєшала. Або от приклад з класики: міністр-адміністратор (т/ф "Обыкновенное чудо")

Там ще в вікі є такий уривок:
    "Проходит несколько лет. Страной правит министр-администратор. Король полностью устранился от дел и слышать не хочет ни о чём, что происходит вокруг." https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E...%D0%BC,_1978-)

щось нагадує.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    84 386

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Таки справді:
    "Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з міністром закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини Петером Сійярто..." https://fakty.com.ua/ua/svit/2023120...zs-ugorshhyny/

Власне, для чого в уряді є міністр закордонних справ Кулеба? Прізвище якого не кожен згадає одразу?
    Якщо подібні питання вирішує інша особа, яка не має стосунку до дипломатичної служби, зате має довіру від президента?
    І чи не слід очікувати, що, припустимо, міністр освіти буде займатись питаннями яйценоскості, опоросу і процентом жирів в маслі, якщо йому пощастить привернути прихильність президента?

Зрештою, трохи дивно, що Зеленський так і не надав абсолютно незамінному Єрмаку якоїсь пристойної посади, щоб хоч трохи прикрити абсурдність ситуації. Наприклад, міністр-рєшала. Або от приклад з класики: міністр-адміністратор (т/ф "Обыкновенное чудо")

Там ще в вікі є такий уривок:
    "Проходит несколько лет. Страной правит министр-администратор. Король полностью устранился от дел и слышать не хочет ни о чём, что происходит вокруг." https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E...%D0%BC,_1978-)

щось нагадує.
    так, неслабо ви зробили себе разом! потуга і міць. не втомлююсь дякувати
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    22 012

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Мені інше цікаве, у нас шо є закон який забороняє матюкатись у своїх власних соц. мережах ?
    1. це не властна соц. мережа Бориса Альбертовича

2:
    - КУ ст.3, 28, 68

- декілько статей ЦКУ

- трошечки коротесенько про усе разом (Захист гідності та честі фізичної особи, а також ділової репутації фізичної та юридичної особи)

3. якщо аргументів, що вище не достатньо, то є ще десь там у правилах фейбучиків про образи, погрози, гідність ... тобто, про те що дозволяється або ні

Дописів
    84 386

Типово

тоді петицію треба на цукерберга писати
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    22 012

Типово

...
    Якщо подібні питання вирішує інша особа, яка не має стосунку до дипломатичної служби
    ...
    щось нагадує.
    Вище було вказано "За дорученням Президента України ...", тобто що доручили то й виконував

Щодо mr Кулеби, то вірогідно він займався(або не займався) іншими справами згідно своєї посади, та коли не потрібна спеціальна вказівка від Президента.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 028

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    У Вас ще є сумнiви, що Зелi доповiли, якi будуть результати голосування, i вiн вирiшив "не метати бiсер"?
    Я щось не можу зрозуміти, що ви очікуєте почути від мене.
    Про незбагненний дипломатичний геній і неперевершене чуття нашого керманича від сохи? Для цього є марафон і, здається, мемуари тієї панянки, яка колись була прес-щось-там пана Володимира, а потім чомусь зникла. Користуйтесь і насолоджуйтесь.

Взагалі-то посада передбачає не тільки виступи під "овації залу, всі встають". А і в подібних ситуаціях. Навіть, скоріш за все в подібних. Де може знадобитись вміння миттєво орієнтуватись, аналізувати, формулювати відповідь, набуті в попередній сфері діяльності. Не спрацювало?

А ще - не доводити до такого стану, коли все вирішується в останній момент. Як у того студента, який готується до екзамену в останню ніч. Коли сумнівні десанти монодепутатів направляються в різні штати переконувати місцеву публіку; очевидно, за півгодини збираються впоратись. Замість того, щоб робити це зазадалегідь, за рік чи й більше.

Словом, свої обов'язки не завадило б виконувати. Професійно. Якщо на це зголосився. Хтось примушував?
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Зрештою, трохи дивно, що Зеленський так і не надав абсолютно незамінному Єрмаку якоїсь пристойної посади, щоб хоч трохи прикрити абсурдність ситуації. Наприклад, міністр-рєшала.
    он уже и не палится, та и зачем ему та должность - просто решала,
    ну может только если в президенты, не ниже..))

Дописів
    22 012

Типово

тоді петицію треба на цукерберга писати
    тобто Вам п.1 і в особливості за п.2 нічого не варті?

тоді питання особисто до Вас - Ви громадянка України, та/або Вам начхати на образи, погрози громадянину/громадянам з боку посадовця?

Дописів
    84 386

Типово

Я щось не можу зрозуміти, що ви очікуєте почути від мене.
    Про незбагненний дипломатичний геній і неперевершене чуття нашого керманича від сохи? Для цього є марафон і, здається, мемуари тієї панянки, яка колись була прес-щось-там пана Володимира, а потім чомусь зникла. Користуйтесь і насолоджуйтесь.

Взагалі-то посада передбачає не тільки виступи під "овації залу, всі встають". А і в подібних ситуаціях. Навіть, скоріш за все в подібних. Де може знадобитись вміння миттєво орієнтуватись, аналізувати, формулювати відповідь, набуті в попередній сфері діяльності. Не спрацювало?

А ще - не доводити до такого стану, коли все вирішується в останній момент. Як у того студента, який готується до екзамену в останню ніч. Коли сумнівні десанти монодепутатів направляються в різні штати переконувати місцеву публіку; очевидно, за півгодини збираються впоратись. Замість того, щоб робити це зазадалегідь, за рік чи й більше.

Словом, свої обов'язки не завадило б виконувати. Професійно. Якщо на це зголосився. Хтось примушував?

я це люблю.
    цю рефлексію протестних електорарієв

Дописів
    84 386

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    тобто Вам п.1 і в особливості за п.2 нічого не варті?

тоді питання особисто до Вас - Ви громадянка України, та/або Вам начхати на образи, погрози з боку посадовця?
    я громадянка України, це перша погроза яку ви почули? чому так пристрасно обираєте на кого ображатись?
    що за вибіркове петицієписання?

Дописів
    22 012

Типово

я громадянка України, це перша погроза яку ви почули? чому так пристрасно обираєте на кого ображатись?
    На мій погляд, Ви трошки помилились (як й УП) у виборі основної теми у заголовку, тому що з Вашого ж посилання головне "... ви хоча б не заважайте ..."
    що за вибіркове петицієписання?
    створено прецедент

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 028

Типово

так, неслабо ви зробили себе разом! потуга і міць. не втомлююсь дякувати
    Ваш репертуар ні на йоту не змінився за ці майже 5 років.
    Здається, ні разу не бачив спроб щось проаналізувати, зрозуміти причини і наслідки, а тим більше запропонувати хоча б щось на майбутнє. Лише нудне одноманітне - ви це зробили, ви винні, покайтесь. Ваші уявні "білі одежі" давно засмальцьовані і подерті в деяких місцях, а ви все виставляєте їх, як святиню.
    Ви просто нецікаві, і нічим не відрізняєтесь від будь-яких фанатів інших дійових осіб. З вами нема про що говорити, коли справа доходить до політики. Важко збагнути, яка радість бути таким зацикленим, але ви цього стану, схоже, досягли. Тільки чомусь вважаєте це просвітленням.
    Рене Декарт

Сторінка 1167 з 1270 ПершаПерша ... 1676671067111711571158115911601161116211631164116511661167116811691170117111721173117411751176117712171267 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті