| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А почему в ФСБ своим стажерам не рассказывают что грандиозный контрнаступ проводил Зеленский. В основном на земарафоне
А Залужный - стратегическую оборону. По сей день.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Битва за долю України триває. Триває вона не в соцмережах, не в суперечках один з одним про щось політичне, не у зʼясуванні стосунків. - Зеленський сьогодні у відосіку
Он же сегодня (под ником Безуглая)
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
если я правильно понял, то используя существующую мобильную сеть повысить точность определения координат объекта в реальном времени, с разбросом +/- несколько сантиметров. как подвижного так и стационарного. Без дорогих спутниковых решений. это так гугль говорит. Комбайн с автопилотом за недорого вполне себе может быть в полях.
Пальці не зламай, рахувальщик.
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
А шо рахує цей підра х у й ?
Порожні пляшки під столом ?
прагне дійти до "триста"
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
походу, у кого-то на тракторе третий клапан пробило, масло как давонуло..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks