Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1146 з 1270 ПершаПерша ... 1466461046109611361137113811391140114111421143114411451146114711481149115011511152115311541155115611961246 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 22 901 по 22 920.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Дописів
    22 023

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Бгггг

Крот, я вам конечно жызнь ломаю но на Озерке эти Баленсиагы реально гривень за полторы взять. Ну на крайняк за штуку - если цыганка добрая будет ))
    это вы такой весомой аргументацией пытаетесь сами себя в свою-же жопу засунуть хоть как-то оправдать?

ну шо тут сказать? - вы мудры не по годам )))

Дописів
    46 288

Типово

Нувот. Теперь норм будет...

Єрмак повідомив Саллівану про запити бійців з передової щодо озброєння (с)

Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

схоже, ЗМІ чомусь різко забули про отруєння дружини Буданова..

цікаво, чому б це?? (с)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    это вы такой весомой аргументацией пытаетесь сами себя в свою-же жопу засунуть хоть как-то оправдать?

ну шо тут сказать? - вы мудры не по годам )))
    Это я вам пытаюсь намекнуть шо ото шо вы втулили - это такая же Balenciaga как Безуглая говорящая о ВСУ - вроде положено по должности понимать но нет... ))

Подробнее о вашем очередном эпикфейле вам может рассказать наша сладкая экспердная парочка по польтам из одеял... ))

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Я думав бабські срачі з Дейнеріс це вже дно цього ресурсу. Як же я помилявся. Я навіть тепер боюсь думати, що політінформація з Возаром то дно.
    ЗІ зато тепер зрозуміло про який військовий досвіт він тут співав. Замполітом воно було в радянській армії. Судячи з рівня його дописів, в стройбаті....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    46 288

Типово

О

Серьёзные эксперды подтянулись ))

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 115

Типово

рюцкий адвокат, скоморох из рюцкой ТВ викторины, обладатель стекляной совы Иллюша Новиков - защищающий руснявого пидрляксеича, пригрозил всей верховной раде уголовными делами за невыпуск Ирки Минетчицы со товарищи в Штаты на шоппинг.

как тут не вспомнить интервью в котором пидрляксеич на вопрос:
    - а хуле у тебя рашисты в адвокатах?
    ответил журналисту
    - ты прикалуешься? где ты нормального украинского адвоката видел? всё хорошее идет в Украину из Москвы.

Дописів
    22 023

Типово

Это я вам пытаюсь намекнуть шо ото шо вы втулили - это такая же Balenciaga как Безуглая говорящая о ВСУ - вроде положено по должности понимать но нет... ))

Подробнее о вашем очередном эпикфейле вам может рассказать наша сладкая экспердная парочка по польтам из одеял... ))
    в каком ВУЗе месте вас учили набор слов выдавать как шось осмысленное хотя бы оценкой на 3 балла?
    кстати, у вас похоже трубу прорвало и кофе остыл пока пытались попытаться ...

Дописів
    46 288

Типово

Ітак, довгоочікувана історія про Колюню Каклєту.

Пропустимо момент, що це недоразвіте обрали по моєму округу (досі на сусідів, як на дебілів дивлюсь).
    З початку повномасштабної, я з друзями плотно пакували мою школу, де було бомбосховище і куди йшли люди. Палєтами була молочка, сири, дитяче харчування, памперси, серветки, ліки (я рідкі ліки діставала, бо були пенсіонери з специфічними захворюваннями), тощо. Пів галереї в телефоні маю фотозвітів. І через ніхуя собі півроку, Коля згадує, що у нього на балансі є така школа (мій друг у нього працював видно щось сказав. І їде на школу Коля зі свитою. 25 авто і він багіня. Зібрали всіх пенсіонерок з деменцією, щоб фотозвіт був з «вдячним людом». Трохи нижче напишу, яку діч він прострочену привіз, суть не в цьому.

На вході в бомбосховище, люди що за нього відповідають не пускають в середину Колю з розумним мессенжем «ти тут піаритись не будеш», на що Коля клав *** і в тупу ломанувся вниз по сходам, дуже жорстко штовхнувши дівчину, що там працювала. Побачивши це, хлопець Діма (як у мене зріст 165, то він на голову нижче), підпригує і дає в мордяку Колюні. І тут почався вій на болотах. Колі було по*** на дівчину яку він штовхнув і вона вдарилась головою, на понти, на дати здачі (бо він би плюнув, то Дімка впав - хоча як виявилось яйця у Діми більші), вилетів на верх і визвав…5!!!!!екіпажів поліції, щоб «ані арєставалі» особо злосного рецидівіста 150 зросту,батька і відданого сімʼянина.До честі, поліцейські ржали в голосіну. Посадили Діму в авто і сказали «зараз цей клоун поїде і підеш додому».Так і сталось. Коля потім відзвітувався фото з пенсіонерками, Діма пішов до родини Дімону, потім пів району ходило і тиснуло руку.

А потім ми глянули, що привіз наш славний депутат. Пару мішків картоплі, по мішку вологої і грязної муки, вологе просо (у вомбосховищі - важна вʼєш), і прострочені антисептики (всі фото/відео є, звʼязок з людьми - також) Оце в цьому весь він. Приперся, вдарив дівчину, позадимав зігнаних пенсіонерок, получив в хлєбало, нажаловався копам (нагадаю 5 екіпажів),фото до-речі моє, з балкону робила.І вʼєбав в закат. Більше, чомусь не повертався і його команда максимально заминала цю справу

Музік Коля

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Ясно одно, наставник гупий не христианин

Дописів
    46 288

Типово

Через роки геніальний режисер зніме фільм про те, як жителі однієї країни так палко ненавиділи правителя, так хотіли помститися йому за придумані ними самими образи, що роз*бали цю країну вщент і поставили себе, як народ, на межу зникнення. Але, боюся, ми цього фільму не побачимо

(с)

Дописів
    46 288

Типово

Главнокомандующий ВСУ Валерий Залужный "сказал правду", когда в интервью журналу The Economist он описал текущую ситуацию в войне Украины с Россией как патовую, заявил мэр Киева Виталий Кличко в интервью швейцарскому онлайн-изданию 20 Minuten 2 декабря.

Отвечая на вопрос, ошибся ли генерал Залужный, оценив положение в войне как патовое, Кличко указал: "Нет. Он сказал правду. Иногда люди не хотят слышать правду. Но в конечном счете он несет ответственность. Он объяснил и обосновал, каково положение сегодня. Разумеется, мы можем эйфорически лгать своему народу и нашим партнерам. Но вечно делать это не получится. Некоторые наши политики раскритиковали Залужного за эти четкие слова - несправедливо. Я - на его стороне".

Комментируя военную помощь Запада Украине, Кличко заявил, что поставки боеприпасов "сильно отстают от обещаний". Кличко отметил, что его не удивляет падение популярности Владимира Зеленского.

"Люди видят, кто эффективен, а кто нет. Были и есть многочисленные ожидания. Зеленский заплатит за ошибки, которые он совершил", - пояснил собеседник издания 20 Minuten. По его словам, украинцы задаются вопросами о том, почему страна не была лучше подготовлена к войне.

"И все же: сегодня президент имеет важную функцию, и мы должны поддерживать его до окончания войны, - подчеркнул Виталий Кличко. - Но в конце войны каждый политик ответит за свои успехи и провалы".

(с)

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 115

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    антихрист?
    адвокат дьявола?
    тоже мне, новость )

Дописів
    46 288

Типово

Демократичний світ переживає складні часи та дивиться на Сполучені Штати, які мають підтвердити своє лідерство, в тому числі у підтримці України та її перемоги над російським агресором. Про це заявив у суботу міністр оборони США Ллойд Остін під час виступу на Форумі з питань національної оборони в Каліфорнії

Він наголосив, що міжнародні зусилля під проводом США допомогли українським силам послабити російську армію, тож, продовжив глава Пентагону, лідерство США й зусилля партнерів не мають припинятися, поки Україна знову не стане вільною.

Саме тому, за його словами, США разом із союзниками та партнерами працюють над тим, «щоби допомогти Україні побудувати майбутні сили, які зможуть відбити нові посягання Росії впродовж наступних років».

(с)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    То же мне новость. Убергупий же сам тут плакал что и в этом над ним судьба поиздевалась...

Дописів
    46 288

Типово

Харошие руцкие пишут

Что случилось под Авдеевкой? Очень просто. Залужный не послушал Зеленского, который требовал наступления, реально все лето простоял в стратегической обороне и спас тем армию. А Герасимов накопил 50 тыс. кулак, который, как ожидало ВСУ, бросят в бой под Работино, - там была свобода маневра, там не было почти укреплений, там можно было срезать выступ, сделанный ВСУ. Но тут Путин приказал наступать под Авдеевкой, и Герасимов начал наступать под Авдеевкой, где наступать надо было колоннами по двум непроезжим дорогам. Без всякой свободы маневра. То есть Залужный не послушался Зеленского и спас армию. Герасимов взял под козырек и российскую армию погубил. В этом, - несмотря на резкий рост российской армии - до сих пор коренная разница.

(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Кіля вже другий місяц поспіль отримує по пиці.
    Сопадєніє ? Нє думаю

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

В отличие от пидорах, у нас более горизонтальная вертикаль, как у наты, поэтому возможны варианты

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    антихрист?
    адвокат дьявола?
    тоже мне, новость )
    Варианты могут быть разные))), но основной признак - работает в воскресенье

Дописів
    8 958

Типово

Єрмак повідомив Саллівану про запити бійців з передової щодо озброєння (с)

Сторінка 1146 з 1270 ПершаПерша ... 1466461046109611361137113811391140114111421143114411451146114711481149115011511152115311541155115611961246 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті