| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А все уже поняли что охдесу это клон днробабы?
Представник уряду Угорщини Золтан Ковач відреагував на заяву СБУ про те, що експрезидент Петро Порошенко планував зустрітися з угорським прем'єром Віктором Орбаном, а цю зустріч РФ планувала використати в своїх ІПСО проти України.
Золтан Ковач зазначив, що Угорщина не бажає брати участь у внутрішньополітичній боротьбі президента Зеленського.
«Такі новини та подібні політичні чистки – це ще один доказ того, що Україна поки що не готова до членства в Європейському союзі», – написав політик.
(C)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
с такой совково-мафиозной зеко-мандой конечно не готоваУкраїна поки що не готова до членства в Європейському союзі
как показала практика совок это функция от воспитания образования и культуры а не возраста
Верим/неверим
Поліція повідомила, що за результатами перевірки інформація про побиття у СІЗО підозрюваного у держзраді народного депутата Олександра Дубінського не відповідає дійсності.
(С)
Отакое возле дома нашел...
![]()
остаточная смерть сидюшек. по крайней мере - пираток.
так це ж знаккарта дня
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Чому ніхто не сказав Арахамії про те, що їхати просити підтримки в регіони США, коли на ногах Balenciaga вартістю щонайменше в половину місячної зарплатні людей з того штату, то є не дуже доречним та коректним? (с)
![]()
Востаннє редагував Alexs: 03.12.2023 о 13:42
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Маруся Звіробій
![]()
Мер Києва вважає несправедливою критику на адресу Валерія Залужного за його відвертий аналіз ситуації на фронті. За його словами, не вийде вічно "ейфорично брехати своєму народу та нашим партнерам".
(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks