Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1125 з 1270 ПершаПерша ... 1256251025107511151116111711181119112011211122112311241125112611271128112911301131113211331134113511751225 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 22 481 по 22 500.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 778

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    И давно у вас Зеленский и Ермак - никто?
    Зеленский и Ермак ни одного плохого слова не сказали о Залужном.....публично.
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 637

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    купуй українське! бренд HOCHUSOBITAKE выпустил серию польт / пальтов. тепло и уютно в них, пышуть. как раз на сейчас.
    Занятно. И видно что модель в исполнении не простая, хоть и смотрится необычно на рекламном фото. Я аж пошла на их сайт).

Первое одеялко вообще отличное.
    Его можно и как классику, и как хейт-вызов, и как любимый мною бомж-стайл носить. Такое попробуй еще создай.

Я бы купила. Естественно, если оно в живую такое же, как на фото.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Зеленский и Ермак ни одного плохого слова не сказали о Залужном.....публично.
    А при чем тут слова?

Вы же говорили о поддержке?

А она может быть не только и не столько словесной. И от того более значимой.

Или вы действительно думаете что обливание грязью самого популярного у украинцев человека происходит по личной инициативе этой женщины? Как и раскрутка ее слов (обсуждение) коллективным земарафоном который день тоже - личные инициативы отдельных журналистов и админов ТГ каналов миллионников?
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

Бггг...

За расследование отравления жены Буданова взялись британцы Беллингкэт.

Независимо от украинской власти и силовиков

Я і команда TheIns реально проводимо своє розслідування, але поки немає формального спілкування з ГУР,
    – сказав Грозєв

Bellingcat буде працювати спільно з командою інтернет-видання The Insider.

(с)

Еслишо - после громких заявлений ГУР никакие следственные органы Украины к этому делу не допустило, заявив что ведет якобы собственное расследование своим подразделением внутренней безопасности. Что уже вызывает много вопросов...

Ждем что скажут бриты Грозев

Дописів
    46 288

Типово

и еще немного про тормоза (с)

Очільник МЗС України Кулеба стверджує, що отримав підтвердження від колег з держав НАТО про готовність до об’єднання їхніх оборонно-промислових комплексів. (с)

Дописів
    46 288

Типово

Нормально так к зиме власти подготовились.

И это не было морозов.

И обстрелов не надо...

Для покриття дефіциту в енергосистемі НЕК "Укренерго" залучає аварійну допомогу від Румунії та Польщі.
    Про це повідомив голова правління компанії Володимир Кудрицький в ефірі марафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"Сьогодні ми були змушені залучити аварійну допомогу з Польщі та Румунії, щоб збалансувати енергосистему. І зараз продовжуємо її залучати", - сказав Кудрицький.

(с)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 637

Типово

Огосподи. Человек-понос.
    Вернее, ник-понос.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 173

Типово

давеча бегало-поносило тут одно скисшее опудало, целым помпео на людях трясло, отмазывало рюцке Вымпелком Киевстар. а знаете почему?
    а вот почему:

продолжайте покупать и юзать, оплачивая, рюцке Киевстар. каждая ваша копейка Киевстару - убийство украинца. ну а местного пидораса - предателя рано или поздно догонит такое помпео. запомпит по самое нихачу.

Дописів
    46 288

Типово

Этож какая сложная логическая цепочка для румынских аналитегов - понять что использование в шахедах симок киевстара - это не о продажности оператора а о сообразительности руцких - ориентирующих свои мопеды по вышкам украинских провайдеров...

Но зато сладкая парочка опять в обнимку - мамая пакакала ))

Дописів
    8 530

Типово

Цитата Допис від margret Переглянути допис
    Все трусєля свої рекламуєш(
    А Ангелін з сітками хейтиш(((

...Закінчили сітку!
    Замовлення виконано!
    На передовій випав сніг
    Потрібні зимові маскувальні сітки .
    Давайте замаскуємо наших захистників на 0
    Дякуємо всім хто долучається до виготовлення маскувальних сіток по всій Литві.
    Плетемо маскувальні сітки.
    Ми чекаємо саме на твої золоті ручки!
    Сплети захист нашим воїнам!
    Йонава
    Jonavos kultūros centras
    Žeimių g. 15,
    Каунас
    1.Zamenhofo, 4
    2. Laisvės alėja,13a
    3.Žemaičių g. 31A
    Клайпеда
    Galinio Pylimo g. 16, Klaipeda, Bohema Hotel, Ukrainian Hall
    Panevėžys
    Upites g 3.
    Taikos al 11.
    Biržai
    Skratiškių g. 8 ...https://www.facebook.com/groups/1010...9167507388242/

margret, я прочитала про обігрівачі для рук.. що багаторазові не надійні і гріють до 15 хв., про хімічні відгуків не багато
    яким ви надаєте перевагу?

Дописів
    46 288

Типово

И в продолжении крепких зеленых хозяйственников готовивших Украину к зиме...

Ротердам + говорите? ))

Державне ПАТ "Центренерго" порушувало графіки ремонтів енергоблоків та накопичення запасів вугілля в межах підготовки до осінньо-зимового періоду 2023/2024 років.

Про це повідомила голова Держаудитслужби Алла Басалаєва за підсумками фінансового аудиту та планової ревізії діяльності компанії, повідомляє пресслужба відомства.

"Центренерго" у міжсезоння не провело своєчасний ремонт важливих об’єктів генерації, які пошкодив ворог. Хоча ці об’єкти мають важливе стратегічне значення для відновлення енергогенеруючих потужностей, а особливо в умовах нових загроз від ворога для цивільної інфраструктури", – наголосила Басалаєва.

Вона додала, що перевірка також виявила факти закупівлі неякісного вугілля, яке не відповідає необхідним стандартам, за завищеними цінами.

Джерело: https://biz.censor.net/n3458575

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 173

Типово

ну наконец-то правильное решение: для мобилизации нужно использовать реестры избирателей. хоба!
    и никаких тебе списков от предприятий и организаций, ВУЗов и прочих контор. в реестре избирателей есть все!
    правда, далеко не все проживают по месту регистрации. но это не мешало поколениям избиркомов за них голосовать за правильных петьманов.
    наверное поколения избиркомов пойдут за них и на фронт.

Дописів
    56 527

Типово

О!
    Таки пересменка состоялась.)))
    Бог так смешно наблюдать когда одно и тоже тело с одного " окна" что-то пишет,с другого само себе что-то отвечает,создавая видимость толпы.)
    А пропагандон вообще кукухой поехал - копипастит все подряд,даже сам не читая. Абы побольше постов наклеивать.
    Хворі люди.

Дописів
    56 527

Типово

https://t.me/ukrainian_militant/19993
    А тем временем по телеку в Крыму...)
    Ну и если кому интересно,там же ниже в крымском " Майнкрафте" Буданов.)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Пропагандон поехал на петьмане это вроде параноя или сверхценные идеи в психиатрии называется ))

Дописів
    84 387

Типово

на Дніпро лєтять високодуховні смєшаріки, натхненні пушкіним і блоком, на податки з творчості васі ложкіна
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    5 841

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис

margret, я прочитала про обігрівачі для рук.. що багаторазові не надійні і гріють до 15 хв., про хімічні відгуків не багато
    яким ви надаєте перевагу?
    На щастя мені, особисто, не довелося займатися екіпіровкой своїх хлопців. Вони дорослі чоловіки, які вміють самостійно вирішувати проблеми, що виникають. На мої питання, відповідь одна - в нас все є. Тому я долучаюся до плетіння маскувальних сіток у Вільнюсі по вихідних та просто грошами на цільові збори військовим або ГО, яким довіряю. Тому нічого конкретного не можу Вам порадити, бо очі розбігаються від пропозицій у неті.
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Дописів
    8 530

Типово

Цитата Допис від margret Переглянути допис
    На щастя мені, особисто, не довелося займатися екіпіровкой своїх хлопців. Вони дорослі чоловіки, які вміють самостійно вирішувати проблеми, що виникають. На мої питання, відповідь одна - в нас все є. Тому я долучаюся до плетіння маскувальних сіток у Вільнюсі по вихідних та просто грошами на цільові збори військовим або ГО, яким довіряю. Тому нічого конкретного не можу Вам порадити.
    Дякую.. Я відвідала ту сторінку у фб, що Ви виклали.. там йдеться про обігрівачі і це наразі моя тема..

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    на Дніпро лєтять високодуховні смєшаріки, натхненні пушкіним і блоком, на податки з творчості васі ложкіна
    Зайшов написать про смєшарікі, а тут вже понаписано))

Дописів
    26 090

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    .... в реестре избирателей есть все!
    правда, далеко не все проживают по месту регистрации. но это не мешало.....
    так это как раз проблема обратнй стороны - обязательную регистрацию на новом никто не отменял помоему. и то что ты не забрал заказное письмо по старому месту регистрации не прокатит - будет считаться что уведомили...с судами ведь так работает?а дальше теже суды пачками на штрафы за неявку, как по кредиткам "привата", с арестами/запретами на все и вся - с условием принести квитанцию про уплату штрафа лично в ТЦК.

Сторінка 1125 з 1270 ПершаПерша ... 1256251025107511151116111711181119112011211122112311241125112611271128112911301131113211331134113511751225 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті