Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1098 з 1270 ПершаПерша ... 98598998104810881089109010911092109310941095109610971098109911001101110211031104110511061107110811481198 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 21 941 по 21 960.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Дописів
    84 387
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 030

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Та, судячи з усього, це тільки розмови. Верогідно, не дуже великої кількості людей. Не більшості. Бо результат, як кажуть у футболі, на табло.
    Можливо, і розмови; можливо, це лише точка зору конкретного журналіста чи політолога. Можливо, справа не лише в IQ, згадка про який привернула увагу. Та ви повинні б розуміти, що вибір маси не завжди є найкращий вибір. І грати на настроях мас політики навчились вельми майстерно. Що, погоджуюсь з вами, бачимо на табло.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    56 503

Типово

Ну не хочете заспокійливе,істеріть далі.
    Як ото в старому дитячому віршику.
    Кар,кричить ворона ,кража!!!
    ( Потім поділили 40 мільярдів на півтора мільйони ( приблизна вартість однієї лелеки)

Как подпрыгнула ворона и моргнула удивлённо." Что ж вы раньше не сказали? Караул! Карман украли!")))
    2+++ тысячи условных " лелек" - где деньги?!!! Можна ж было аж 4 леопарда купить.
    Востаннє редагував Антуриум: 25.11.2023 о 18:38

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 037

Типово

это просто счастье, что в Украине, не в пример тупым странам ЕС, просто засилье высочайшего IQ. хочешь поговорить с умным человеком? куда ни плюнь, есть их везде. и во всем они эксперты.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 030

Типово

Мудрих дядєй Шандорів, які не забивають собі голову різною фігнею, світ бачив десятками і сотнями мільйонів. І бачив потім в інших ситуаціях, без Сузукі, Токайського і без гуляша. Розгублено запитуючих - як же так сталось?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 037

Типово

прошу обратить внимание уважаемую группу эксурсантов направо и чуть выше.
    тут вы можете лицезреть хрестоматийного, автохтонного обитателя степных земель центральной Украины. как только у кого-то чуть лучше чем у него - срабатывает эсхатологическая железа этнической жабы. "им хорошо? ничо, ничо, скоро им тоже будет плохо. без IQ живут, стервецы.".
    можете сделать пару фоток и пойдемте дальше. нас ждут интересные тропы Буджака, Бессарабии и других внезапно интегрированных в жабу территорий.

Дописів
    26 048

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Ну напишіть йому скаргу,що він образив почуття диванних експертів з БПЛ.
    І не істеріть. Почитайте скільки разів в парашу дрончики прилітали,та скільки корабликів в Криму потопили. Може заспокоїтесь. А якщо не допоможе,прийміть заспокійливе.
    40 млрд на 1,5 млн - это больше 26 тысяч штук. ладно две трети это организационные расходы, но треть это тоже 9 тысяч. не буду говорить за всех, но я жду что в ответ сегодняшнюю массовую атаку "шахедами" ночью полетят в москву полчища "бобров" - пусть и не с такой убойной нагрузкой как "шахеды", но если много то и 25 кг/шт уже хорошо. тем более прогноз в Москве уже показывает стойкий минус на месяц вперед. А если не полетят, то таки похерили эти 40 млрд на "проектно-изыскательные" работы по разработке супер навороченных макетов с фантастическими характеристиками в выставочных экземплярах. На конвеере простого/дешевого много не спишешь.
    повторю чью то фразу, что вторую мировую выиграли тысячи Т-34, а не единичные "королевские тигры" - хотя по характеристикам они и рядом не стояли.

ну как жду))) надеюсь
    Востаннє редагував 1234A: 25.11.2023 о 19:06

Дописів
    56 503

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    40 млрд на 1,5 млн - это больше 26 тысяч штук. не буду говорить за всех, но я жду что в ответ сегодняшнюю массовую атаку "шахедами" ночью полетят в москву полчища "бобров" - пусть и не с такой убойной нагрузкой как "шахеды", но если много то и 25 кг/шт уже хорошо. тем более прогноз в Москве уже показывает стойкий минус на месяц вперед. А если не полетят, то таки похерили эти 40 млрд на "проектно-изыскательные" работы по разработке супер навороченных макетов с фантастическими характеристиками в выставочных экземплярах. На конвеере простого/дешевого много не спишешь.
    повторю чью то фразу, что вторую мировую выиграли тысячи Т-34, а не единичные "королевские тигры" - хотя по характеристикам они и рядом не стояли.
    Да? Ну я без калькулятора,видать нолик пропустила.
    И ты апсолютно прав. Моя знакомая девочка( дочка наших друзей) оператор, говорит,что бплы такой же расходный материал,как женские прокладки в критические дни. Ну или как патроны. И сколько бы много их не было,их все равно будет мало. Потому что у противника неограниченные ресурсы.
    К слову,сегодня попадалось,что ночью русня на нас запускала что-то новое. То ли новые иранские,то ли уже свои...
    А я... На мацкву конечно тоже хочу,но больше хочу,чтоб позиции русни на нуле выжгли до земного ядра .

Дописів
    26 048

Типово

дело ж не в москве как таковой, любой другой ,а в том что на протяжении двух лет постоянно показывают перспективные макеты не имеющих аналогов дронов за дурные деньги - конвеерные образцы вагонными нормами где? хочется верить что где то на складах копятся для адекватного ответа на обстрелы энергетики. хочется

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 530

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Та ви повинні б розуміти, що вибір маси не завжди є найкращий вибір. І грати на настроях мас політики навчились вельми майстерно. Що, погоджуюсь з вами, бачимо на табло.
    Я з вами згодна. Взагалі.

Що до саме Угоршини, я не маю достатьно знань для порівняння життя там з Орбаном та без Орбана.

Дописів
    56 503

Типово

дело ж не в москве как таковой, любой другой ,а в том что на протяжении двух лет постоянно показывают перспективные макеты не имеющих аналогов дронов за дурные деньги - конвеерные образцы вагонными нормами где? хочется верить что где то на складах копятся для адекватного ответа на обстрелы энергетики. хочется
    Хочется.
    Но при постоянном недостатке вооружения,вряд ли что-то накапливается.
    Никто из нас - диваных наблюдателей даже приблизительно не знает,да и не должен знать сколько их расходуется в сутки,в неделю,в месяц.

Дописів
    26 048

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Хочется.
    Но при постоянном недостатке вооружения,вряд ли что-то накапливается.
    Никто из нас - диваных наблюдателей даже приблизительно не знает,да и не должен знать сколько их расходуется в сутки,в неделю,в месяц.
    никто не должен, но есть простая математика из цифр которые привели вы - 40 млрд потрачено при стоимости одной единицы в 1,5 млн...на выходе три разбитых стекла в москва-сити. остальное - или на складе или просто нету. если на складе значит просто не может не полететь - и все станет ясно

Дописів
    56 503

Типово

никто не должен, но есть простая математика из цифр которые привели вы - 40 млрд потрачено при стоимости одной единицы в 1,5 млн...на выходе три разбитых стекла в москва-сити. остальное - или на складе или просто нету. если не складе значит просто не может не полететь - и все станет ясно
    Есть и другая математика. Куча сожжённой рашистской техники, триста тысяч дохлой русни ( большая часть которых уничтожена бплами) и спасённые жизни наших воинов.
    Такая себе бухгалтерия.(
    Но бплом поджечь/ подорвать - это не с гранатами из окопа...
    Востаннє редагував Антуриум: 25.11.2023 о 20:57

Дописів
    8 524

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    І ті, які кожен раз аж із трусів вискакують, щоби знецінити роботу людей, які віддають багато свого вільного часу на допомогу військовим, дивним чином теж ... не говорячи вже про те, що на додаток несуть на форум посилання на рекламу роZ бізнесу ...
    "ті" кусає аби вкусить, тіпа не помічаючи, що серед її подруг є такі самі.. а от чому такі самі "прикидуються валянками" - не зрозуміло..

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 530

Типово

Бухгалтерия с диванов бывает разная. У меня тоже диванная, не претендую на. Но ездочась через всю страну туда и сюда постоянно в разных направлениях, я вижу кладбища. В динамике. Сельские, поселковые и городские.Я не могу их не видеть, потому что это боль. Она привлекает внимание волей или неволей.

Совершенно не важно кол-во сдохшей русни и техники, если видишь свои смерти в этой ипучей растущей динамике....

Дописів
    56 503

Типово

Така страшна ціна того щоб вся країна не перетворилась на одну суцільну Бучу чи Маріуполь.
    І якби не бпла,могла би бути ще більшою і страшнішою.

Дописів
    5 841

Типово

З чого хтось взяв, що ми маємо мовчки терпіти?
    Ми поважаємо вчителів та науковців.Але! З якого дива ми маємо поважати вчителя лише тому, що воно має диплом та носить окуляри? Називає себе світочем, а нас "...¢котом" та "...6и-лом"? Мову захищаємо ми! Зі зброєю в руках, на полі бою! Захищаємо наше право спілкуватися українською та жити по українськи. А те лайливе гі-но лише триндить та піариться, і вам здається немов воно єдине, хто щось робе...
    Ми поважаємо старість. Мудрість та життєвий досвід.
    Але...З якого дива ми маємо поважати старість, якщо ця старість кликала путіна та сопе за совком? Що з того, що воно розчарувалося в ру¢ском мірє, бо його родниє братья йому спалили хату? До ¢раки мені їхнє прозріння, бо через них загинули тисячі тих, кого я називав братами та сестрами...
    Якого ×ріна я маю поважати "мудрий" вибір мого наріда, якщо цей вибір призвів до трагедії та горя? З ×єралі я маю вклонятися не-оумкам, через яких не маю власного життя та щодня ризикую самим своїм існуванням, в той час, як вони, подрочуючи на фізбуках, вихваляють себе, багатомудрих, та затикають мені рота своїми "неначасі", "нехитайтечовен"??
    Ні, панове. Кожен має відповідати за свої вчинки. !!!!
    Бо прийде час - ми спитаємо кожного. За їх вчинки чи бездіяльність...
    Бо те, що робиться - робиться не лише завдяки чиїмось діям, але й чиїйсь бездіяльності...
    Я спитаю.
    Ми спитаємо...
    Та чи зможуть вони відповісти?
    Не дивіться на теплу посмішку: під нею спить холодний гнів...
    ©Сірий Кіт
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 530

Типово

Пздц какая отдаленная от реалий дичь.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Ритка, попробуй не обобщать, и у тебя откроются новые горизонты

Дописів
    84 387

Типово

вася ложкін не діч?
    таке
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Сторінка 1098 з 1270 ПершаПерша ... 98598998104810881089109010911092109310941095109610971098109911001101110211031104110511061107110811481198 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті