Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1095 з 1270 ПершаПерша ... 95595995104510851086108710881089109010911092109310941095109610971098109911001101110211031104110511451195 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 21 881 по 21 900.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Дописів
    70 869

Типово

Пришлось посвятить утро не приятным Хлопотам, а чтению о голодоморе((((

У́жас
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    56 505

Типово

https://t.me/ukrainian_militant/19913
    Вдруг кому-то интересно. По моему мнению очень познавательное интервью с военным с нуля. Обо всем: о вооружении,о статье Залужного,о мобилизации, о донатах и о....как быть дальше.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Та ты шо? Полтора часа слушать чухню, про то что итак давно всем известно? Для кого этот плешивый пиар? Настоящий военный воюет и не раздаёт интервью, а это чумаход какойто , кукловод тиктоковский...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    і дивним чином цей дякула не в бані..
    І ті, які кожен раз аж із трусів вискакують, щоби знецінити роботу людей, які віддають багато свого вільного часу на допомогу військовим, дивним чином теж ... не говорячи вже про те, що на додаток несуть на форум посилання на рекламу роZ бізнесу ...

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Сам в шоці від українців в Польщі. Там вже сто років блокують кордон, встало все, й для війська теж... "і тішина"....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    из сада
    Дописів
    952

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    . Это я так понимаю вложенно собственное понимание причины войны.
    Естественно собственное. Оно патриот же! Узнать бы еще чей.

Ну а что попутно сосет сувенирную залупу Атиллы, так это свойственно всем духовным выкормышам Чаушеску

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

член Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, в інтерв'ю Наталії Мосейчук у межах авторського проєкту "Мосейчук+".

Він зазначив, що в Україні є мобілізаційний ресурс і наразі він відомий.

"Якщо робити ротацію, то треба мобілізувати ще половину людей в країні. Якщо не робити, тоді вони потерпають. Що з цим робити, який хоча б не довгий план, а хоча б короткий, на рік. До військового керівництва кажуть: "Дайте якесь бачення". Бачення нема. Бачення – просто живемо, як жили. А нас це не влаштовує", - сказав Арахамія.

Крім того, Арахамія заявив, що Генеральний штаб повинен скласти план війни та надати його керівництву держави.

"Інституція каже: я хочу воювати наступний рік так, мені треба стільки людей, ось стільки людей мені треба відпустити, тому що вони вже стільки воюють, що не можуть, і мені треба стільки грошей. І такого плану ніхто не має в країні", - пояснив Арахамія.
    ...для тех кто ещё на розовых пони катается, переведу в двух словах, ситуация пока патовая, и светлого обещанного будущего у нас нет, т.к. никакого плана нет и не будет, потому что выполнить его просто невозможно уже на этом этапе войны сейчас...

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Сам в шоці від українців в Польщі. Там вже сто років блокують кордон, встало все, й для війська теж... "і тішина"....
    Интересно бы услышать мнения бывшего гастербайтера, нынешнего коренного пшака нашего Нортона...я ему намекал про эту ситуацию, а он съехал на дурачка...Да потому что живут они там припеваючи и по принципу наша хата с краю...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    ...для тех кто ещё на розовых пони катается, переведу в двух словах, ситуация пока патовая, и светлого обещанного будущего у нас нет, т.к. никакого плана нет и не будет, потому что выполнить его просто невозможно уже на этом этапе войны сейчас...
    Я тобі більше скажу. Як вийти з ситуації, плану не має ні в кого.... так що розслабся й получай задоволення... Якось воно та вирішиться.... так не залишиться....

Дописів
    84 387

Типово

у мене в стрічці тві збираються наші в Польщі і їдуть на кордон з харчами, паливом, медикаментами.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Я тобі більше скажу. Як вийти з ситуації, плану не має ні в кого.... так що розслабся й получай задоволення... Якось воно та вирішиться.... так не залишиться....
    Канешно это всё закончится, и даже знаю как оно решится, только сейчас об этом говорить рано да и опасно, стукачей много и глядунов.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    у мене в стрічці тві збираються наші в Польщі і їдуть на кордон з харчами, паливом, медикаментами.
    це не зовсім те, що я мав не увазі, хоча без сумніву тех потрібно, якщо влада Польщі не може забезпечити тих хто застряг по їх вині харчами, паливом та медикаментами....

Дописів
    26 051

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    LinkedIn, FB, всякие блоги, СМИ и в живом общении на конференциях и пр. практически везде вижу и слышу "можно нам понять, почему весь мир что-то должен Украине?"
    Сегодня День памяти жертв Голодомора именно 32-33, хотя в нашей истории была еще трагедия зимы 46-47 про которую почему то все забывают. И если 32-33 больше из учебника истории и переданные воспоминания, то 46-47 вполне себе семейные могилы на поминальные дни - наверное потому что тогда и городам досталось крепко.
    Но я собственно к чему - если с благодарностью не срослось, так бывает, то хотя бы помнить чей хлеб не дал помереть некоторым европейцам в послевоенные разрушенные годы - "википедия" подскажет

Голодомо́р в Украї́ні 1946—1947 ро́кі́в — масовий голод, який влаштувала народам СРСР російсько-більшовицька (комуністична) диктатура 1946–1947, був спричинений не так повоєнним неврожаєм, як спланованою акцією сталінського Політбюро з метою забрати в селян залишки зерна і продати чи подарувати його братнім режимам у соціалістичному таборі[1]. Так, 1946-го з СРСР вивезено 350 тисяч тонн зерна до Королівства Румунія, у 1947 — 600 тисяч тонн зерна — до Чехословацької республіки, за тих два роки Польська республіка отримала з Радянського Союзу 900 тисяч тонн хліба[2].(с)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Канешно это всё закончится, и даже знаю как оно решится, только сейчас об этом говорить рано да и опасно, стукачей много и глядунов.
    Не знаю, про що ти, але якщо ти маєш на увазі перемогу Раши, то так воно точно не закінчиться, хоча б тому, що якщо б це всіх влаштовувало, то воно б так закінчилось вже давно, й навіть війни 2022 не було б....

Дописів
    84 387

Типово

це не зовсім те, що я мав не увазі, хоча без сумніву тех потрібно, якщо влада Польщі не може забезпечити тих хто застряг по їх вині харчами, паливом та медикаментами....
    а влада в польщі перебуває в транзитному стані. старий уряд вважає себе вже трупом і не хоче лізти, перекидуючі розборки з федерацією_реднеків_імені_рубінової_зірки_на_кремл і на новообраних, мовляв, псуйте собі рейтинг тепер ви, причому з самого початку каденції
    як утворять новий уряд, так і розберуться як в словакії
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    а влада в польщі перебуває в транзитному стані. старий уряд вважає себе вже трупом і не хоче лізти, перекидуючі розборки з федерацією_реднеків_імені_рубинової_зірки_на_кремл і на новообраних, мовляв, псуйте собі рейтинг тепер ви, причому з самого початку каденції
    як утворять новий уряд, так і розберуться як в словакії
    На жаль в нас не має часи на очікування коли вони там "созрєют"....

Дописів
    56 505

Типово

Вообще как-то странно что кто-то ожидает какого-то гарантированного плана. Это ж как сдавая ребенка в первый класс потребовать от школы гарантию,что закончит он ее с золотой медалью.
    Ну разве шо для того,чтоб получить очередной повод повыть " насапятьабманули!"
    Кроме того,с каких это пор военные планы должны выноситься на всеобщее рассмотрение Рады ( где шо не день,то очередного вора или предателя разоблачают) и уж тем более обсуждаться в обществе.
    Абсурд какой-то.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Вообще как-то странно что кто-то ожидает какого-то гарантированного плана. Это ж как сдавая ребенка в первый класс потребовать от школы гарантию,что закончит он ее с золотой медалью.
    Ну разве шо для того,чтоб получить очередной повод повыть " насапятьабманули!"
    Кроме того,с каких это пор военные планы должны выноситься на всеобщее рассмотрение Рады ( где шо не день,то очередного вора или предателя разоблачают) и уж тем более обсуждаться в обществе.
    Абсурд какой-то.
    На жаль війна й школа то різні речі. Дуже різні. Без золотої медалі ще ніхто не вмирав....

Дописів
    56 505

Типово

У влады Польши выборы в местные органы власти на носу. И проигравшая партия очень рассчитывает,что создав как можно больше проблем новому правительству,сможет выиграть на местах.
    И посрать им на оте забезпечення. В них інші пріоритети.

Дописів
    56 505

Типово

На жаль війна й школа то різні речі. Дуже різні. Без золотої медалі ще ніхто не вмирав....
    Так. Того ж і дивує отакий підхід,ніби наші військові не люди,а якийсь холодильник,на який при покупці вимагають гарантію...

Сторінка 1095 з 1270 ПершаПерша ... 95595995104510851086108710881089109010911092109310941095109610971098109911001101110211031104110511451195 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті